Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa Ter AarDeze villa is ontworpen door Marco Bakkers

Over Villa Ter Aar

Villa Ter Aar een fris ontwerp met een luxe uitstraling. Het vooraanzicht oogt stijlvol en imposant dankzij de fraaie rieten T-kap, de forse dakoverstekken en de verspringing in de gevel. De combinatie van de wit gekeimde gevels en donkere accenten maken het tot een chique geheel. De berging is volledig in (landelijk) stijl voorzien van gepotdekselde delen. Aan de achterzijde van deze berging is een prachtige veranda gecreëerd  waaronder u heerlijk kunt genieten van uw tuin!

Via de entree aan de voorzijde van deze woning heeft u toegang tot de woonkamer. De royale leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Via de bijkeuken is de kantoorruimte bereikbaar.  Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd, waarvan één met inloopkast en eigen badkamer. Ook is op deze verdieping een 2e badkamer gecreëerd. De zolder te bereiken via een vast trap. Hier bevindt zich de technische ruimte.

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat ook uw droomwoning ontwerpen!

Specificaties

Oppervlakte: 186 m2 Kamers: 5 Inhoud: 748 m3 Goothoogte: 3,2 m Nokhoogte: 9,6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag