Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Teylingen

Over Villa Teylingen

Villa Teylingen is een unieke, landelijke villa met een indrukwekkende uitstraling. Onze architect heeft de woonwensen en -ideeën van onze opdrachtgevers optimaal weten te vertalen naar dit exclusieve Livingstone ontwerp. Kenmerkend voor de luxe, landelijke uitstraling is de combinatie van de witte gevels en rode dakpannen. Ook de bijgebouwen zijn in een landelijke stijl ontworpen; hierbij is gekozen voor zwarte gepotdekselde gevels.

Uiteraard is ook dit exclusieve woningontwerp geheel gebaseerd op de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgever. Architect Marco Bakkers heeft deze wensen perfect weten te vertalen naar hun persoonlijke droomhuis wat garant staat voor veel woonplezier.

Heeft u ook bouwplannen en weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of bent u nog op zoek naar woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan 076 – 5735735 of plan direct een afspraak in!

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.