Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa TolkamerDeze villa is ontworpen door Richard Martens

Over Villa Tolkamer

Deze moderne villa is uitgevoerd met GeoStylistix, een duurzame lange gevelsteen met een eigen uitstraling door een toplaag van natuurlijke, kleurechte materialen.

De voorzijde van de woning oogt stoer en robuust. De achterzijde van deze villa is open en speels dankzij de verspringende gevels en de royale raampartijen. Dankzij de ruime veranda en de twee balkons kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Ook de indeling van de woning is ruim van opzet. U betreedt de woning via de imposante entree met vide. Hier is niet alleen een trap naar de eerste verdieping gerealiseerd maar ook een lift. Via de entree heeft u toegang tot de woon- en eetkamer. De aansluitende keuken geeft toegang tot de bijkeuken en de inpandige berging.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan 1 met eigen balkon, een badkamer en een wasruimte gecreëerd. Via een vaste trap is de tweede verdieping met een slaapkamer, balkon en badkamer bereikbaar.

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat ook uw droomwoning ontwerpen!

Specificaties

Oppervlakte: 220 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.013 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 9,2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag