Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Delfsgauw

Over Villa Delfsgauw

Villa Delfsgauw is een exclusieve, op maat ontworpen woning. Kenmerkend aan deze woning is het riet en zijn dakvorm. De voorzijde van de woning oogt speels dankzij het wisselend lijnenspel in de gevel.

Deze moderne villa straalt een imposante uitstraling uit dankzij zijn opvallende dakvorm met grote overstekken. Zowel de woning als het bijgebouw zijn voorzien van een rieten dak en donkere gevelstenen, ze zijn verbonden door lage aanbouwen met wit stucwerk en donkere accenten. De royale raampartijen rondom de woning zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op zowel de voorzijde als de achtertuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een overdekt terras met een buitenhaard en een zwembad.

Bent u op zoek naar een unieke woning? Of heeft u voorkeur voor een andere bouwstijl? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 235 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1267 m3 Goothoogte: 3,3 m Nokhoogte: 10 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.