Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Voorschoten

Over Villa Voorschoten

Deze exclusieve, robuuste Livingstone villa is een moderne vertaling van een bijzondere schuurwoning. Opvallend is de unieke asymetrische kap, die aan de voorzijde deels tot aan de grond doorloopt. Het stijlvolle donkere metselwerk wordt afgewisseld met stijlvolle, houten gevelbekleding. De voorgevel biedt de bewoners veel privacy. De andere gevels zijn voorzien van grote ramen waardoor een open en lichte sfeer in de woning is gegarandeerd.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd hoe wij uw woonwensen kunnen vertalen naar een woningontwerp op maat? Onze architecten horen graag meer over uw bouwplannen. Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 227 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.004 m3 Goothoogte: 3,5 m Nokhoogte: 9,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.