Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Wateringen

Over Villa Wateringen

Villa Wateringen is een exclusief woningontwerp van onze architect René Heuvelink. De woning is zowel aan de voor- als de achterzijde symmetrisch ontworpen, wat zorgt voor een mooi evenwichtig geheel. De combinatie van de lichte gevelsteen, de vlakke dakpannen en de zinken dakkapellen zorgen voor een rustige, chique uitstraling. De woning is aan de achterzijde royaal uitgebouwd waardoor er op de begane grond een ruime slaapkamer met badkamer gerealiseerd kon worden.

Deze levensloopbestendige villa is ontworpen met veel aandacht voor luxe en comfort. Heeft u ook plannen om uw droomhuis te gaan bouwen? En wilt u graag eens vrijblijvend met een van onze architecten aan tafel om uw woonwensen te bespreken? Pan uw afspraak in of bel ons op 076 – 5735 735. Onze architecten zijn benieuwd naar uw bouwplannen en hopen u binnenkort te ontmoeten!

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.