Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa WateringenDeze villa is ontworpen door Marco Bakkers

Over Villa Wateringen

De eyecatcher van deze karakteristieke villa is de imposante hoekgevel van drie verdiepingen hoog. De royale raampartijen verspreid over de gehele woning zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. In combinatie met de prachtige detailleringen in het metselwerk en de zinken dakkapellen geven de ramen deze woning een stoere, robuuste uitstraling.

De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. Via de ruime entree heeft u toegang tot de woonkamer en ruime leefkeuken met aansluitende bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan een met eigen inloopkast gerealiseerd. Ook vindt u hier een badkamer, een separaat toilet en een extra berging. Via een vaste trap kunt u de tweede verdieping bereiken. Hier zijn nog 2 slaapkamers en een badkamer gecreëerd. Ook kunt u op deze verdieping heerlijk genieten van het uitzicht vanaf het dakterras.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties

Oppervlakte: 210 m2 Kamers: 6 Inhoud: 934 m3 Goothoogte: 7,2 m Nokhoogte: 10,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag