Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Wateringen

Over Villa Wateringen

Villa Wateringen is een exclusief woningontwerp van onze architect René Heuvelink. De woning is zowel aan de voor- als de achterzijde symmetrisch ontworpen, wat zorgt voor een mooi evenwichtig geheel. De combinatie van de lichte gevelsteen, de vlakke dakpannen en de zinken dakkapellen zorgen voor een rustige, chique uitstraling. De woning is aan de achterzijde royaal uitgebouwd waardoor er op de begane grond een ruime slaapkamer met badkamer gerealiseerd kon worden.

Deze levensloopbestendige villa is ontworpen met veel aandacht voor luxe en comfort. Heeft u ook plannen om uw droomhuis te gaan bouwen? En wilt u graag eens vrijblijvend met een van onze architecten aan tafel om uw woonwensen te bespreken? Pan uw afspraak in of bel ons op 076 – 5735 735. Onze architecten zijn benieuwd naar uw bouwplannen en hopen u binnenkort te ontmoeten!

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.