Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa WeespDeze villa is ontworpen door Richard Martens

Over Villa Weesp

Villa Weesp een exclusief ontwerp met een verrassend uiterlijk! Opvallend is het contrasterend kleurgebruik in combinatie met de houten detaillering. De royale dakoverstekken en de donkere strakke belijning geven deze woning een eigentijdse uitstraling! De vorm van het dak en de verspringende gevels maken het geheel speels en uniek. De vrijstaande berging staat en is geheel in stijl van de woning ontworpen.

De woning is praktisch ingedeeld en u betreedt deze woning via de stijlvolle, open entree met vide. Via deze entree heeft u toegang tot de woonkamer en de bijkeuken. Ook is op de begane grond een werkkamer gecreëerd met prachtig uitzicht op de tuin. Via de keuken heeft u toegang tot de veranda.  Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers gerealiseerd, waarvan een met inloopkast en badkamer.  Ook is er een tweede badkamer en separaat toilet op deze verdieping te vinden. Via de vlizotrap heeft u toegang tot de vliering.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties

Oppervlakte: 220 m2 Kamers: 5 Inhoud: 961 m3 Goothoogte: 3,4 m Nokhoogte: 9,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag