Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa WoerdenDeze villa is ontworpen door Marco Bakkers

Over Villa Woerden

Deze unieke witgekeimde villa kent een strakke belijning maar oogt toch speels dankzij de verspringende gevel en dakvorm aan de voorzijde. Ook het verschil in kleurgebruik bij de entree en berging ten opzichte van de overige gevels geeft deze villa een eigen karakter. Daarnaast springt de houten afwerking op de begane grond in het oog en maken deze elementen de villa extra stijlvol. Aan de achterzijde van woning kunt u op uw eigen steiger volop genieten van de omgeving.

Via de entree heeft u toegang tot de berging naast de woning en de ruime woonkamer. Via de keuken die over de volledig breedte van de woning is gerealiseerd heeft u dankzij de schuifpui toegang tot uw eigen steiger. Via de trap in de entree kunt u de eerste verdieping bereiken. Hier vindt u twee slaapkamers en een badkamer.  Een derde slaapkamer, tweede badkamer, inloopkast en technische ruimte zijn op de tweede verdieping gecreëerd.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties

Oppervlakte: 126 m2 Kamers: 5 Inhoud: 798 m3 Goothoogte: 6,6 m Nokhoogte: 10,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag