Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Zevenaar

Over Villa Zevenaar

Villa Zevenaar is een exclusief woningontwerp met veel aandacht voor detaillering. Deze schitterende villa heeft een geheel eigen karakter dankzij het contrasterend kleurgebruik in combinatie met de robuuste houten elementen. De voorzijde van de woning heeft een ingetogen karakter. De achterzijde daarentegen is speels en open ontworpen. Blikvanger is de inpandige veranda, hier kunnen onze opdrachtgevers optimaal genieten van de tuin.

Heeft u bouwplannen of zelfs al een bouwkavel in bezit? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze architecten helpen u graag verder met de vertaling van uw woonwensen naar een uniek woningontwerp op maat. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735. Zoekt u liever eerst nog even verder naar meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.