Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Zevenaar

Over Villa Zevenaar

Villa Zevenaar is een exclusief woningontwerp met veel aandacht voor detaillering. Deze schitterende villa heeft een geheel eigen karakter dankzij het contrasterend kleurgebruik in combinatie met de robuuste houten elementen. De voorzijde van de woning heeft een ingetogen karakter. De achterzijde daarentegen is speels en open ontworpen. Blikvanger is de inpandige veranda, hier kunnen onze opdrachtgevers optimaal genieten van de tuin.

Heeft u bouwplannen of zelfs al een bouwkavel in bezit? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze architecten helpen u graag verder met de vertaling van uw woonwensen naar een uniek woningontwerp op maat. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735. Zoekt u liever eerst nog even verder naar meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.