Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa ZwaagDeze villa is ontworpen door Richard Martens

Over Villa Zwaag

Villa Zwaag is een exclusieve jaren ’30 woning. De kleur van de gevelsteen en de plint, de forse dakoverstekken en raamroeden zijn enkele typische kenmerken van deze bouwstijl.  Opvallend zijn de verschillende gecombineerde dakvormen en verspringende gevels aan zowel de voor- en achterzijde van de woning. Een fraai prominent element van deze woning is de robuuste schoorsteen met detaillering in het metselwerk.

Deze jaren ’30 villa is royaal van opzet. Via de ruime entree met vide heeft u toegang tot de woonkamer met aansluitend een af te sluiten werkkamer aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevinden zich een leefkeuken met daarnaast een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waarvan een met inloopkast en eigen balkon, gecreëerd. Op deze verdieping vindt u ook de eerste badkamer en een separaat toilet. Via de vaste trap heeft u toegang tot de zolder met nog twee slaapkamers, een badkamer en een berging.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties

Oppervlakte: 233 m2 Kamers: 5 Inhoud: 795 m3 Goothoogte: 6,2 m Nokhoogte: 9,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag