Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Zwaag

Over Villa Zwaag

Villa Zwaag is een exclusieve jaren ’30 woning. De kleur van de gevelsteen en de plint, de forse dakoverstekken en raamroeden zijn enkele typische kenmerken van deze bouwstijl.  Opvallend zijn de verschillende gecombineerde dakvormen en verspringende gevels aan zowel de voor- en achterzijde van de woning. Een fraai prominent element van deze woning is de robuuste schoorsteen met detaillering in het metselwerk.

Deze jaren ’30 villa is royaal van opzet. Via de ruime entree met vide heeft u toegang tot de woonkamer met aansluitend een af te sluiten werkkamer aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevinden zich een leefkeuken met daarnaast een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waarvan een met inloopkast en eigen balkon, gecreëerd. Op deze verdieping vindt u ook de eerste badkamer en een separaat toilet. Via de vaste trap heeft u toegang tot de zolder met nog twee slaapkamers, een badkamer en een berging.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 233 m2 Kamers: 5 Inhoud: 795 m3 Goothoogte: 6,2 m Nokhoogte: 9,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Met veel enthousiasme ben ik al ruim 25 jaar werkzaam als architect. Mijn interesse in het zelf ontwerpen en bouwen begon tijdens mijn tienerjaren, toen mijn ouders een eigen huis lieten ontwerpen en bouwen. Na de middelbare school was de keuze voor de studierichting architectuur aan de TU in Eindhoven dan ook snel gemaakt, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.