Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Voor iedere bouwstijl een passende haard

Met het ontwerp van uw droomvilla kunt u bij Livingstone alle kanten op. Ook als het gaat om de inrichting van uw woning. Met alle onderdelen die daarbij horen, zoals ook een haard. Of u nu van klassiek, modern, strak of juist uitbundig houdt.

Wilt u een haard of kachel in uw woning of op uw terras? Dan is het belangrijk dit door de architect in het woningontwerp mee te laten nemen. Livingstone ontzorgt en begeleidt u hierbij en helpt u de juiste haard te kiezen.

huis bouwen

Vaste partners voor uw haard

Dankzij onze jarenlange en goede samenwerking met onze partners kunnen we al uw keuzes tot op het kleinste detail op elkaar afstemmen. Door al deze aspecten al in een vroeg stadium mee te nemen in het ontwerp, creëren we een mooi op elkaar afgestemd geheel. Een huis dat echt uw thuis is!

huis bouwen

Van Manen Haarden & Kachels

Omdat onze partner voor haarden precies weet hoe uw woning is ontworpen, kan er een perfect passende haard worden gezocht. Gebaseerd op uw eisen en wensen én voorzien van de laatste trends.

De puurheid van vuur zorgt voor een ongekende sfeer en aangename warmte in uw interieur. Onze partner Van Manen is specialist op het gebied van haarden en kachels en begeleidt u graag in uw zoektocht naar de perfecte haard. 

haarden

Zoveel bouwstijlen, zoveel haarden

Het is haast onmogelijk om een haard of kachel vanaf papier uit te kiezen. Daarom wordt u altijd van harte uitgenodigd voor een bezoek aan de stijlvolle showroom van Van Manen, waar zo’n 250 haarden en kachels zijn opgesteld. Zo is er altijd wel een model te vinden dat aansluit bij uw wensen en interieurstijl.

huis laten bouwen - haard - Livingstone villabouw

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Op zoek naar een haard? Kom bij ons meer inspiratie opdoen.

Doe inspiratie op en ontdek de stijl die bij u past. Vraag ons gratis inspiratieboek aan of bezoek ons inspiratieplein in Breda.

❮ Naar nieuwsoverzicht