Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Voor iedere bouwstijl een passende haard

14 oktober 2020

Met het ontwerp van uw droomvilla kunt u bij Livingstone alle kanten op. Ook als het gaat om de inrichting van uw woning. Met alle onderdelen die daarbij horen, zoals ook een haard. Of u nu van klassiek, modern, strak of juist uitbundig houdt.

Wilt u een haard of kachel in uw woning of op uw terras? Dan is het belangrijk dit door de architect in het woningontwerp mee te laten nemen. Livingstone ontzorgt en begeleidt u hierbij en helpt u de juiste haard te kiezen.

huis bouwen

Vaste partners

Dankzij onze jarenlange en goede samenwerking met onze partners kunnen we al uw keuzes tot op het kleinste detail op elkaar afstemmen. Door al deze aspecten al in een vroeg stadium mee te nemen in het ontwerp, creëren we een mooi op elkaar afgestemd geheel. Een huis dat echt uw thuis is!

huis bouwen

Van Manen Haarden & Kachels

Omdat onze partner voor haarden precies weet hoe uw woning is ontworpen, kan er een perfect passende haard worden gezocht. Gebaseerd op uw eisen en wensen én voorzien van de laatste trends.

De puurheid van vuur zorgt voor een ongekende sfeer en aangename warmte in uw interieur. Onze partner Van Manen is specialist op het gebied van haarden en kachels en begeleidt u graag in uw zoektocht naar de perfecte haard. 

haarden

Zoveel bouwstijlen, zoveel haarden

Het is haast onmogelijk om een haard of kachel vanaf papier uit te kiezen. Daarom wordt u altijd van harte uitgenodigd voor een bezoek aan de stijlvolle showroom van Van Manen, waar zo’n 250 haarden en kachels zijn opgesteld. Zo is er altijd wel een model te vinden dat aansluit bij uw wensen en interieurstijl.

huis laten bouwen

Meer inspiratie opdoen?

Doe inspiratie op en ontdek de stijl die bij u past. Vraag ons gratis inspiratieboek aan of bezoek ons inspiratieplein in Breda.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag