Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Welke specialisten heeft Livingstone in huis

Om u optimaal te kunnen helpen bij het realiseren van de woning van uw dromen heeft Livingstone verschillende specialisten in huis. In dit artikel vertellen we u er meer over.

Onze architecten

We leren u en uw woonwensen graag eerst beter kennen. Tijdens het kennismakingsgesprek met een van onze architecten vertellen we u over de mogelijkheden en vragen wij u naar uw verwachtingen.

Heeft u meerdere kavels op het oog, maar twijfelt u nog? Leg het voor aan een van onze specialisten! Zij denken graag mee zodat u de kavel koopt die het best past bij de woning die u wilt laten bouwen.

Lees ook het artikel: Kavel kopen: 7 slimme tips

Tijdens de volgende afspraak brengt onze architect of ontwerper uw toekomstige villa al schetsend tot leven. Helemaal op maat!

huis bouwen

Onze specialisten

Kiest u voor een villa met extra duurzame oplossingen, zoals een aardwarmtepomp, tripleglas, of zonnepanelen? Dan laten we onze installatie ontwerper meedenken over het woningontwerp. Want een woning moet functioneel en duurzaam zijn, maar bovenal een fraaie uitstraling hebben!

Uw woning wordt door onze bouwkundige specialisten in 3D uitgewerkt en aan u gepresenteerd, zodat u zonder dat u er woont al in 3D kan ervaren hoe uw woning wordt. Ook verlichting wordt niet vergeten zo heeft Livingstone een eigen elektra specialist in huis die u helpt bij uw verlichtingsplan, zodat uw woning goed wordt uitgelicht.

Onze partners

Naast de specialisten die Livingstone zelf in huis heeft, werken we ook samen met kwalitatieve partners. Zo kunt u alles uit handen geven en genieten tijdens de realisatie van uw villa!

Onze kopersbegeleiders helpen u bij het maken van de keuzes voor onder andere de badkamer, keuken en tuin.

Financieel advies over uw nieuwe woning

Ook met het financiële plaatje van uw nieuwe woning helpen wij u graag. Onze partner Geijsel Hypotheken rekent erop los om uw droomhuis binnen uw budget mogelijk te kunnen maken.

Keuken en sanitair voor uw woning

Tijdens het ontwerp van uw woning adviseert onze partner S. Veenendaal Keukens en Bad u met betrekking tot uw keuken en sanitair. De mooiste keukens en badkamers zijn vaak een verlengstuk van de stijl van uw woning. Zij kunnen een perfect passend ontwerp maken omdat ze weten hoe uw woning is ontworpen.

Woning interieurplan

Een interieur dat naadloos aansluit op uw woning? Laat u adviseren door onze interieurontwerpster. Zij maakt een ontwerp op maat, afgestemd op uw persoonlijke smaak en wensen.  Of het nu gaat om vloeren, meubels, raambekleding of wandbekleding. Alles kan!

Houthaard of gashaard in uw woning

Terwijl het buiten koud en guur is, is het binnen heerlijk vertoeven als u de haard hoort knisperen. Droomt u al helemaal weg bij dit idee? Dan is een haard écht iets voor u. Onze specialist Van Manen haarden & kachels nodigen u uit in hun showroom. Hier vindt u altijd een model dat aansluit bij uw wensen en de stijl van uw villa.

Bouwpartners voor het realiseren van uw woning

Livingstone werkt samen met verschillende lokale bouwpartners in Nederland voor het realiseren van uw woning. Omdat we al jarenlang met hen samenwerken zijn we goed op elkaar ingespeeld. Daarom kunnen we u altijd snel van dienst zijn!

Ultiem woongenot en duurzaamheid

Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze villa’s en alvast inspiratie opdoen? Vraag dan direct ons inspiratieboek aan of plan een afspraak in met een van onze architecten. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag.

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte inspiratievilla’s en talloze variaties in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, plafondhoogtes, zonnepanelen, trappen en nog veel meer. U bent van harte welkom!

❮ Naar nieuwsoverzicht