Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Woning bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat

Uw unieke woning bouwen

Heeft u altijd al uw eigen, unieke woning willen bouwen? Een huis dat voldoet aan al uw persoonlijke eisen, wensen en behoeften? Zet deze droom om tot werkelijkheid! Livingstone helpt u graag bij het realiseren van uw droomwoning, van ontwerp tot en met het feestelijk moment van oplevering. Met behulp van onze ervaren architecten, specialisten en bevlogen bouwpartners wordt u volledig ontzorgd. 

Maak kennis met Livingstone, uw architect, kopersbegeleider en aannemer in één. Wilt u uw wensen voor een woningontwerp liever direct bespreken tijdens een oriëntatiegesprek? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Plan een oriënterend gesprek in Bekijk alle woningstijlen

Kavel kopen en de mogelijkheden

Heeft u al een kavel gekocht om uw droomhuis te bouwen of bent u nog op zoek? In beide gevallen bent u bij Livingstone aan het juiste adres.

Indien u uw kavel al heeft gekocht, kunnen onze experts in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het bouwen van uw woning. Dit komt naar voren in een bestemmingsplan en een beeldkwaliteitsplan. Dit is een verbindend element tussen architectuur, landschap en stedenbouw.

Ook als u nog op zoek bent naar een kavel kunnen wij u hierbij helpen. Met onze kennis en expertise weten wij wat voor uw droomhuis de mogelijkheden zijn. Wilt u zich alvast verder inlezen: bekijk via de button hieronder ons kaveloverzicht of lees 7 tips voor het kopen van een kavel.

1

Oriënterend gesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij uw eisen, wensen en dromen in kaart en bespreken we uw budget. We geven u advies over de mogelijkheden van uw kavel of helpen bij het zoeken van een geschikte kavel. Uiteraard is dit oriëntatiegesprek er ook om te kijken of er een klik is met Livingstone, als mogelijke partner. Een vervolgafspraak maken? Dat kan al binnen twee weken.

2

Aan de tekentafel

Tijdens een tweede gesprek gaan we verder in op de mogelijkheden van de kavel en starten we met het schetsontwerp. Aan het eind van dit gesprek delen we het basisontwerp met u, met daarbij een gedegen richtprijs van de bouwkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

3

Kopersbegeleiding

Nadat we samen de overeenkomst feestelijk hebben ondertekend, staat het Livingstone-team gedurende het gehele proces voor u klaar. Nadat de architect ervoor heeft gezorgd dat het ontwerp naar wens klopt en het door de welstandscommissie is goedgekeurd, neemt uw persoonlijke kopersbegeleider het stokje verder van hem over.

Uw kopersbegeleider helpt en adviseert u bij het maken van de keuzes over het afwerkings- en comfortniveau en verzorgt de communicatie tussen u als koper en de lokale bouwpartner.

4

Bouw & realisatie

De bouw van uw woning kan beginnen! Livingstone werkt tijdens het bouwproject samen met professionele en ervaren bouwpartners. Zo zijn de lijntjes kort en werken we efficiënt. Allemaal met het doel uw droomhuis probleemloos te realiseren binnen de afgesproken bouwtermijn.

Creatie
5

Oplevering & champagne

Het bouwtraject zit erop! Tijd voor een feestelijke oplevering en het ontpoppen van de champagne. U kunt nu echt genieten van uw droomhuis!

1

Maatwerk

Livingstone ontwerpt en bouwt villa’s volledig op maat. Om u te voorzien van de juiste inspiratie van uw droomwoning, heeft Livingstone vier inspiratiewoningen volledig ingericht op het inspiratieplein in Breda. Kom gerust een kijkje nemen.

 

2

Alles onder één dak

Bij Livingstone is er slechts een aanspreekpunt. Wij zijn uw adviseur, architect, kopersbegeleider en aannemer in één. Zo ontzorgen wij u volledig tijdens het bouwen van uw woning en kunt u optimaal genieten van het gehele traject.

 

3

Vaste prijs van de bouwkosten

Wij werken met een vaste prijs van de bouwkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Over Livingstone

Livingstone is uw persoonlijke en doortastende partner om uw woning te bouwen. Samen met onze ervaren architecten en bouwpartners creëren we uw ideale ontwerp dat voldoet aan de eisen van uw kavel en aansluit bij uw wensen en woonstijl. Wij ontzorgen u volledig: van schets tot de oplevering.

Laat u inspireren

Livingstone heeft door de jaren heen veel verschillende woningen ontworpen en gebouwd. Allemaal woonstijlen met unieke vormen en kenmerken. Bekijk een aantal van onze gerealiseerde projecten en lees meer over de woonstijlen. Laat u inspireren tijdens het oriëntatieproces. Liever fysiek inspiratie opdoen? Kom dan een kijkje nemen op ons inspiratieplein in Breda.

Veelgestelde vragen

Wat kost een woning bouwen?

De kosten van uw unieke woning bouwen is volledig afhankelijk van uw wensen. Na een eerste kennismaking plannen we een vervolgafspraak. Hier komen we tot een eerste schets en een prijsindicatie voor uw toekomstige droomwoning.

Hoe lang duurt de bouw van een woning?

Gemiddeld duurt het proces van het ontwerpen van de woning tot en met de oplevering van de woning 18 maanden. Dit is wel afhankelijk van verschillende aspecten: zoals o.a. de persoonlijke woonwensen en behoeften, de mate van afwerking, de grootte, de eenvoud of complexiteit van de woning en het verkrijgen van de juiste vergunningen.

Hoe ziet het bouwproces er bij Livingstone uit?

Het bouwproces start met een ontwerp door onze architect, vervolgens wordt u gekoppeld aan een kopersbegeleider die gedurende het proces voor u klaar staat en start de bouw van uw droomwoning. Bekijk het hele volledige proces hier.