Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Droom tijdens uw vakantie heerlijk weg….

over de bouw van uw eigen droomhuis!

De zomervakantie is begonnen, een heerlijke tijd om zorgeloos te genieten van het weer, de omgeving en uitstapjes in binnen- en buitenland. Een ideaal moment om weg te dromen bij al uw woonwensen; een groter huis, een fijne (buiten) haard, een veranda, of wellicht een zwembad in de tuin! Op ons inspiratieplein kunt u volop ideeën opdoen.

Hoe fijn zou het zijn als u dat vakantiegevoel wat langer kunt vasthouden. Heerlijk genieten, elke dag weer. Gewoon thuis! Want in een huis van Livingstone voelt het alsof u altijd op vakantie bent.

Wilt u dat ook, zo’n luxueus vakantiegevoel? Plan dan eens een vrijblijvende afspraak in met een van onze architecten. Zij zijn benieuwd naar uw woonwensen en vertalen deze graag naar een woningontwerp op maat.

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Livingstone Inspiratieplein Breda
Op ons inspiratieplein vindt u naast 4 villa’s op ware grootte ook heel veel voorbeelden van materialen zoals stenen, dakpannen en trappen. Kom gerust een kijkje nemen en laat u inspireren voor uw eigen droomhuis! Neem alvast een kijkje op ons inspiratieplein.

Wilt u voor uw bezoek nog wat woninginspiratie opdoen? Vraag hier ons inspiratieboek aan.

inspiratieplein - Livingstone villabouw
❮ Naar nieuwsoverzicht