Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

4 voordelen van een vrijstaand huis bouwen!

U wilt graag een huis laten bouwen. De eerste keuze die voor u ligt is het bouwen van een vrijstaand huis of een rijtjeshuis. Bij Livingstone zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van een vrijstaand huis. Dit heeft namelijk enorm veel voordelen! Zo wordt deze vorm vaak gekozen door mensen die behoefte hebben aan privacy, rust en voldoende ruimte. Daarnaast zijn de bouwmogelijkheden bij Livingstone eindeloos. Bent u benieuwd naar alle voordelen? Deze hebben wij voor u overzichtelijk gemaakt. 

1. Een vrijstaand huis biedt veel privacy

De voornaamste reden dat men kiest voor een vrijstaand huis is vanwege de enorme hoeveelheid privacy. U heeft namelijk geen aangrenzende woningen waardoor u meer privacy heeft. Zo kunt u het gehele jaar door ongestoord genieten!

2. Geen geluidsoverlast

Met woningen die aan elkaar zijn gebouwd hoort u ook snel de buren, met name als de isolatie niet voldoet. Denk aan traplopen, een tv die te hard staat of zelfs een feestje bij de buren. Met een vrijstaand huis heeft u hier nooit meer last van. Woningen van de buren, samen met de wegen, liggen op grotere afstand. Hierdoor kunt u ongestoord genieten met uw vrienden of familie. 

3. Ruimte rondom de woning

Een ander voordeel waar u van kunt genieten is de ruimte rondom de woning. Met een vrijstaand huis heeft u aan elke zijde ruimte. Dit geeft u een flinke hoeveelheid aan mogelijkheden tot de inrichting van uw huis. U kunt denken aan prachtige grasvelden, speelplekken voor de kinderen of het laten plaatsen van een zwembad. 

4. Veel ontwerpvrijheid

Het laten bouwen van een vrijstaand huis biedt enorm veel vrijheden. U kunt kiezen uit een flinke hoeveelheid modellen. Denk aan een herenhuis, een schuurwoning, moderne woningen of toch klassieke woningen. Heeft u zelf ideeën om een woning te bouwen? Dan kunt u dat altijd overleggen met één van onze architecten. Zo creëren wij samen met u, uw droomvilla.

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Vrijstaand huis bouwen met Livingstone

Wilt u ook een vrijstaand huis bouwen? Neem dan contact met ons op door een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze architecten. Of bent u op zoek naar inspiratie? Vraag ons inspiratieboek aan of kom naar ons inspiratieplein in Breda. Hier beschikken wij over vier volledig ingerichte modelwoningen.

❮ Naar nieuwsoverzicht