Vraag direct ons inspiratieboek aan!

4 voordelen van een vrijstaand huis bouwen!


U wilt graag een huis laten bouwen. De eerste keuze die voor u ligt is het bouwen van een vrijstaand huis of een rijtjeshuis. Bij Livingstone zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van een vrijstaand huis. Een vrijstaand huis bouwen heeft namelijk enorm veel voordelen! Zo wordt deze vorm vaak gekozen door mensen die behoefte hebben aan privacy, rust en voldoende ruimte. Daarnaast zijn de bouwmogelijkheden bij Livingstone eindeloos. Bent u benieuwd naar alle voordelen van een vrijstaand huis? Deze hebben wij voor u overzichtelijk gemaakt. 

1. Een vrijstaand huis biedt veel privacy

De voornaamste reden dat men kiest voor een vrijstaand huis is vanwege de enorme hoeveelheid privacy. U heeft namelijk geen aangrenzende woningen waardoor u meer privacy heeft. Zo kunt u het gehele jaar door ongestoord genieten!

2. Geen geluidsoverlast

Met woningen die aan elkaar zijn gebouwd hoort u ook snel de buren, met name als de isolatie niet voldoet. Denk aan traplopen, een tv die te hard staat of zelfs een feestje bij de buren. Met een vrijstaand huis heeft u hier nooit meer last van. Woningen van de buren, samen met de wegen, liggen op grotere afstand. Hierdoor kunt u ongestoord genieten met uw vrienden of familie. 

3. Ruimte rondom de woning

Een ander voordeel waar u van kunt genieten is de ruimte rondom de woning. Met een vrijstaand huis heeft u aan elke zijde ruimte. Dit geeft u een flinke hoeveelheid aan mogelijkheden tot de inrichting van uw huis. U kunt denken aan prachtige grasvelden, speelplekken voor de kinderen of het laten plaatsen van een zwembad. 

4. Veel ontwerpvrijheid

Het laten bouwen van een vrijstaand huis biedt enorm veel vrijheden. U kunt kiezen uit een flinke hoeveelheid modellen. Denk aan een herenhuis, een schuurwoning, moderne woningen of toch klassieke woningen. Heeft u zelf ideeën om een woning te bouwen? Dan kunt u dat altijd overleggen met één van onze architecten. Zo creëren wij samen met u, uw droomvilla.

Bouwen met Livingstone

Wilt u ook een vrijstaand huis bouwen? Neem dan contact met ons op door een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze architecten. Of bent u op zoek naar inspiratie? Vraag ons inspiratieboek aan of kom naar ons inspiratieplein in Breda. Hier beschikken wij over vier volledig ingerichte modelwoningen.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag