Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Architect – Livingstone villabouw

Uw eigen woning bouwen? We helpen u graag verder bij het realiseren van de villa van uw dromen! Livingstone bouwt huizen door heel Nederland. In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende gerealiseerde villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Geen probleem! Onze architecten maken ook graag een uniek woningontwerp voor u, geheel passend bij uw persoonlijke woonwensen. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar meerdere factoren, waaronder ook de ligging van de kavel en de regelgeving die op de kavel van toepassing is.

Waarom een huis laten bouwen met onze architect?

Het bouwen van een eigen huis biedt veel voordelen. De belangrijkste is dat u zich niet hoeft te beperken tot het woningaanbod op de markt. Andere voordelen zijn:

  • U bepaalt zelf de locatie;
  • De woning wordt geheel op basis van uw persoonlijk wensen ontworpen en sluit dus perfect aan bij uw woondroom;
  • De woning wordt energieneutraal gebouwd;
  • De woning is uniek.

Onze architecten denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw droomvilla? Dan kunt u ook kiezen voor een levensloopbestendige woning.

Kom inspiratie opdoen

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom vrijblijvend een keer kennismaken en inspiratie opdoen op ons inspiratieplein in Breda! U vindt er vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden voor onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer. Een van onze architecten zal u tijdens het eerste gesprek uitgebreid informeren en adviseren over de mogelijkheden voor het ontwerp en de bouw van uw droomhuis!

Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje!

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek
Villa Breda

Ultiem woongenot en duurzaamheid

Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.