Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een duurzame woning laten bouwen?
Kom inspiratie opdoen tijdens ons Paasevent!

Met de sterk stijgende energieprijzen is het bouwen van een duurzame woning actueler dan ooit. Wilt u bij uw nieuwe droomvilla ook kiezen voor de hoogste mate van duurzaamheid en tegelijkertijd flink besparen op uw energielasten? Op tweede paasdag (maandag 18 april) stellen wij ons inspiratieplein van 11:00 tot 16:00 voor u open en zijn diverse bouwpartners aanwezig die u alles kunnen vertellen over duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen en warmtepompen.

We leiden u graag rond en informeren u vrijblijvend over alle mogelijkheden voor een duurzame woning. Uiteraard gepaard met een hapje en drankje, en alle ruimte om uw vragen te stellen en woonwensen te bespreken. Komt u ook langs? Meld u aan voor een één-op-één rondleiding via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Esthetische zonnepanelen van Solinso

Zonnepanelen bieden een aantrekkelijke manier om op duurzame wijze energie op te wekken voor uw woning. Traditionele zonnepanelen zijn in de regel echter niet vaak een lust voor het oog. Dat kan anders, vinden ze bij Solinso, en daarom biedt deze duurzaamheidspartner esthetisch aantrekkelijke zonnepanelen die naadloos geïntegreerd worden in uw dakontwerp.

Bent u benieuwd naar het rendement, de terugverdientijd én de hoge esthetische waarde van deze zonnepanelen? Tijdens het paasevent is Solinso bij ons aanwezig om u alles te vertellen over de mogelijkheden van hun innovatieve zonnepaneel-integraties en de talloze opties voor uw dakontwerp.

Duurzame woning - Livingstone villabouw

Duurzame woning met warmtepompen

Om uw woning op duurzame wijze te verwarmen (én koelen) biedt een warmtepomp uitkomst. Dankzij de warmtepomp bent u niet langer afhankelijk van een gasvoorziening om uw woning te verwarmen en u verlaagt met deze keuze ook uw CO2 uitstoot.

Wilt u meer weten over de werking van een warmtepomp en bent u benieuwd hoe deze in de praktijk zal werken in uw toekomstige woning? Tijdens het paasevent geven wij u graag inzicht in de werking en voordelen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Meld u aan voor het Paasevent

Het Paasevent is het perfecte moment om vrijblijvend informatie in te winnen bij Livingstone’s architecten, modelleurs en technische staff. Ook kunt u al uw vragen voorleggen aan onze duurzaamheidspartners en kunt u natuurlijk ook direct volop inspiratie op komen doen op het inspiratieplein. Zien we u op tweede paasdag?

Meld u aan voor het event via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org, dan zorgen wij ervoor dat u van één-op-één begeleiding geniet tijdens het event en al uw woonwensen aan bod kunnen komen. Tot dan!

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek

❮ Naar nieuwsoverzicht