Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Een schuurwoning laten bouwen door Livingstone?

Schuurwoningen zijn de laatste jaren erg populair geworden. Dit is vanwege het tijdloze uiterlijk en de huiselijke uitstraling, waarvan de meeste huiseigenaren jarenlang plezier hebben. Dit type woning is dus niet voor niets zo populair. Bij Livingstone helpen we u graag met het bouwen van uw eigen moderne schuurwoning! 

Waarom kiezen voor Livingstone?

Bij Livingstone bieden we geen standaard prefab woning aan, maar juist een unieke woning die voor u op maat gemaakt is. Wij bouwen graag een woning die aan al uw wensen voldoet. Hierbij hoeft u dus niet zoals bij prefab woningen, concessies te doen. Nee, wij zorgen ervoor dat u de woning krijgt van uw dromen!

Wij begrijpen dat het bouwen van een villa persoonlijk is. Daarom bepaalt u bij ons zelf met welke architect u aan tafel gaat en met wie u uw droomvilla gaat creëren.

Ten slotte zorgt Livingstone ervoor dat u geheel ontzorgd wordt tijdens het bouwproces. Bij ons hoeft u zich dus niet druk te maken over bouwvergunningen en bestemmingsplannen, dit wordt door ons allemaal in orde gemaakt. Zo blijft het bouwen van een eigen huis voor u een feestje. 

Het bouwproces

Het bouwen van uw woning gaat globaal volgens 7 stappen. Allereerst maakt onze architect een schets voor u op maat op basis van al uw wensen. Hierbij krijgt u een 3D ontwerp te zien, die u vervolgens goedkeurt wanneer u helemaal tevreden bent. Bij de tweede stap adviseert de kopersbegeleider u bij het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau. Denk hierbij dan onder andere aan de badkamer(s), keuken, haard en tuin van uw moderne schuurwoning. 

Vervolgens gaan we bij de derde stap samen kijken naar de financiering van uw droomvilla. Ook hierbij zorgen we dat u volledig begeleid wordt en alles op rolletjes verloopt. Bij de vierde stap gaan wij aan de slag met het regelen van de benodigde bouwvergunningen voor het realiseren van uw woning.

Bij stap 5 halen we onze interieur-, tuin-, keuken en sanitair-, haard en verlichting specialisten erbij die alles van a tot en met z voor u gaan verzorgen. Met hun expertise zorgen wij ervoor dat alles in de puntjes voor u geregeld is en alles er piekfijn uit komt te zien. Vervolgens gaan we aan de leukste stap beginnen, namelijk stap 6: het bouwen van uw woning. Dit doen we samen met onze vertrouwde bouwpartners die door het hele land te vinden zijn, dus ook in uw stad of dorp. In stap 7 ronden we de bouw van uw huis af en vieren we samen uw nieuwe thuis! Het enige wat u nog hoeft te doen is de sleutel ophalen en genieten van uw nieuwe woning!

schuurwoning bouwen

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Uw schuurwoning laten bouwen door Livingstone?

Wilt u een schuurwoning bouwen? Laat het huis van uw dromen bouwen door Livingstone. De vraag naar het laten bouwen van huizen neemt de laatste jaren sterk toe. Wacht daarom niet al te lang en maak vrijblijvend een afspraak met onze architect of bekijk alvast ons inspiratieboek

❮ Naar nieuwsoverzicht