Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Schuurwoning bouwen

Wilt u een eigen schuurwoning bouwen? We realiseren de woning van uw dromen! Livingstone bouwt huizen door heel Nederland. Op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Doe inspiratie op voor uw schuurwoning!

Kom kennismaken en inspiratie opdoen op ons inspiratieplein in Breda! U vindt er vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer. De ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes kunt maken.

Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden voor uw schuurwoning.

Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen!

Bekijk onze villa's en ontwerpen in ons inspiratieboek
Vraag het inspiratieboek aan
schuurwoning bouwen

Het ontwerp en de prijsopgave

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Vrij ontwerp of maatwerk. Wij kunnen ieder soort huis bouwen. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Bekijk uw woning in 3D

U wilt natuurlijk weten hoe uw schuurwoning er straks precies uit komt te zien. Daarom presenteren wij uw villa in 3D en zetten aan de hand daarvan samen met u de puntjes op de i.

Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We zijn nu bijna klaar voor de bouw van uw droomhuis!

De bouw van uw schuurwoning

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw schuurwoning. Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

Oplevering van uw schuurwoning

Is het bouwen van uw schuurwoning klaar? Dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering. Welkom thuis! Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Schuurwoning bouwen? Kies voor Livingstone!

Wilt u een schuurwoning laten bouwen of heeft u andere vragen? Maak dan een afspraak met één van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

bouwen schuurwoning