Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Schuurwoning bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat

Een schuurwoning bouwen met Livingstone

Vier seizoenen genieten in een landelijke omgeving? Dat kan met een schuurwoning!  Livingstone ontwerpt en bouwt op maat gemaakte woningen in talloze bouwstijlen.

Een schuurwoning is een prachtige, modern, landelijke woning met een sobere en eenduidige vorm. De voorzijde oogt vaak meer gesloten, terwijl de achterzijde is voorzien van royale raampartijen.

Livingstone bouwt uw schuurwoning volledig naar wens. U wordt tijdens het ontwerp- en bouwproces volledig ontzorgd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend kennis met een van onze architecten.

Maak een vrijblijvende afspraak Lees meer over het proces

Laat uw schuurwoning ontwerpen met onze architect

Bij het bouwen van uw toekomstige schuurwoning moet rekening worden gehouden met regelgeving en papierwerk. Onze architecten zorgen dat uw woning voldoet aan alle eisen van de kavel.

Uw eigen architect

We hebben talloze droomwoningen ontwikkeld. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten, breng uw woonwensen in kaart en bekijk de mogelijkheden van uw kavel.

U ontvangt het woonontwerp en een vaste prijsindicatie tijdens een vervolgafspraak. Voelt u zich hier goed bij en wilt u uw woning bij Livingstone laten bouwen? Dan kan de bouw van uw schuurwoning beginnen.

Ontwerp uw schuurwoning in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

We bespreken tijdens het oriënterend gesprek uw persoonlijke woonwensen en adviseren u bij de keuze of mogelijkheden van uw kavel.

2

Schetsontwerp

Tijdens de vervolgafspraak ontvangt u het eerste ontwerp van uw droomwoning. Dit ontwerp is volledig gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen en de mogelijkheden van de kavel.

3

Villa in 3D en prijsopgave

U ontvangt uw schuurwoning in 3D-ontwerp inclusief een vaste prijs van de bouwkosten.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

De afgelopen jaren heeft Livingstone talloze schuurwoningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland.
Benieuwd naar onze projecten? Bekijk een selectie van onze gerealiseerde villa’s.

Over Villa Maasdam

Villa Maasdam is een exclusieve, op maat ontworpen schuurwoning met bijpassende vrijstaande berging. Opvallend zijn het stijlvolle kleurgebruik en de schitterende houten elementen. De voorzijde van de woning oogt speels dankzij het wisselend lijnenspel in de gevel.

Over Villa Abcoude

Deze unieke Livingstone schuurwoning is een prachtig exclusief ontwerp met een schitterende afwerking. De gevels zijn bekleed met gemodificeerde houten panelen waardoor onze opdrachtgever hier tien jaar zorgeloos en onderhoudsvrij van kan genieten.

Over Villa Voorschoten

Deze exclusieve, robuuste Livingstone villa is een moderne vertaling van een bijzondere schuurwoning. Opvallend is de unieke asymetrische kap, die aan de voorzijde deels tot aan de grond doorloopt. Het stijlvolle donkere metselwerk wordt afgewisseld met stijlvolle, houten gevelbekleding.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer

Waarom Livingstone?

Livingstone brengt de wereld van woningontwerp en woningbouw samen. Samen met onze architecten ontwerpen we uw schuurwoning en realiseren de bouw met onze vaste bouwpartners. Livingstone is uw vaste aanspreekpunt.

1

Een volledig op maat ontworpen woning

Livingstone ontwerpt en bouwt luxe villa’s volledig op maat. Op ons inspiratieplein in Breda bevinden zich vier volledig ingerichte modelwoningen. Zo kunt u voldoende inspiratie opdoen voor het bouwen van uw schuurwoning.

2

Volledige ontzorging

Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. We ontzorgen u volledig bij het bouwen van uw schuurwoning. Van de eerste schets tot en met de oplevering.

3

Vaste bouwpartners

Samen met vaste, lokale aannemers realiseert Livingstone unieke woningen door heel Nederland.

Over Livingstone

Uw eigen, unieke droomvilla bouwen? Livingstone is uw persoonlijke en betrokken partner. Samen met ervaren architecten en gespecialiseerde lokale bouwpartners zorgen wij ervoor dat uw ideale woningontwerp voldoet aan uw wensen en aan de eisen van de kavel.

U kunt zorgeloos genieten van het hele proces: Livingstone ontzorgt u volledig, van ontwerp tot en met de feestelijke oplevering.

Veelgestelde vragen

Wat kost een schuurwoning bouwen?

De kosten van een schuurwoning zijn afhankelijk van uw persoonlijke woonwensen. Tijdens een vervolgafspraak ontvangt u het eerste ontwerp van uw villa. Daarbij krijgt u een prijsindicatie voor het ontwerp.

Wat is een schuurwoning?

Een schuurwoning is een populaire architectuurstijl. Deze komt voort uit de heropbouw van een boerenerf nadat de agrarische activiteiten waren gestopt. Na het opruimen van de schuur werd deze vaak omgebouwd tot een tweede huis. Dit resulteerde in een prachtige landelijke woning met een vrije indeling gericht op het landschap.

Kenmerken schuurwoning

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Het bouwproces start met het ontwerp van onze architect. Na akkoord wordt u gekoppeld aan een kopersbegeleider die u gedurende het gehele bouwproces begeleidt. Bekijk hier het volledige bouwproces van Livingstone.

Bekijk ons proces

Zijn de schuurwoningen die Livingstone bouwt energieneutraal?

Alle villa’s bij Livingstone worden volledig naar wens ontworpen. Onze architecten houden bij het ontwerp rekening met de norm Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Tijdens een persoonlijk gesprek krijgt u advies over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen, zoals een warmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie en overige. Uiteraard bent u vrij om hier wel of niet voor te kiezen.

Energieneutrale woning