Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Uw eigen huis laten bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat.

Uw eigen huis laten bouwen door Livingstone

Wilt u een woning volledig op maat laten ontwerpen en bouwen? Livingstone helpt bij het realiseren van uw droomwoning, van ontwerp tot aan realisatie en oplevering.

We brengen uw wensen en ideeën in kaart en kijken naar de mogelijkheden van uw kavel. Onze architecten hebben jarenlange ervaring en ontwerpen woningen in elke stijl. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Samen zorgen we dat de woning van uw dromen werkelijkheid wordt.

Ons volledige proces Plan vrijblijvend een afspraak

Ontwerp uw huis met uw persoonlijke architect

Livingstone is alles in één: uw architect, interieurontwerper en bouwpartner. Wij ontzorgen u volledig gedurende het proces, van ontwerp tot oplevering. 

Uw eigen architect

Onze architecten hebben talloze villa’s ontworpen in verschillende woningstijlen. Tijdens een eerste oriënterend gesprek maakt u kennis met een van onze architecten en worden uw woonwensen in kaart gebracht.

In de vervolg afspraak zoomen we verder met u in op uw droomvilla en komt het ontwerp tot stand. Na opdracht wordt uw woning geheel 3d uitgewerkt en gepresenteerd. Na de eerste presentatie van uw droomvilla wordt u hierna volledig begeleidt door een team van specialisten zoals onze interieurontwerpers, kopersbegeleiders, elektraontwerpers en bouwkundig modelleurs.

Ontwerp uw eigen huis in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

Tijdens het oriënterend gesprek bekijken we uw wensen, bieden we hulp bij het kiezen van een kavel en kijken we naar de mogelijkheden.

2

Schetsontwerp

In een vervolggesprek gaan we aan de slag met het eerste ontwerp aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden die de kavel biedt. 

3

Villa in 3D en prijsopgave

Na opdracht ontvangt u een presentatie van uw droomwoning in 3D en een vaste prijs van de bouwkosten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan tijdens de bouw van uw droomvilla.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

Onze architecten hebben de afgelopen jaren talloze unieke woningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland. Ieder ontwerp vormt een weerspiegeling van de individuele behoeften en voorkeuren van de bewoners. Neem een kijkje bij enkele van de door ons gerealiseerde huizen.

 

Over Villa Doetinchem

Villa Doetinchem is naar wens van de opdrachtgever ontworpen als meergeneratiewoning; een combinatie van twee zelfstandige woonruimtes onder één dak. Hierbij hebben de bewoners gezamenlijke voordelen maar toch de privacy van hun eigen woning!

Over Villa Zelhem

Villa Zelhem is een imposant woningontwerp dat speciaal voor onze opdrachtgever is ontworpen! De elegante voorzijde oogt stijlvol en chique waarbij de architect de privacy van onze opdrachtgever perfect weet te waarborgen. De imposante entree met trap trekt direct de aandacht!

Over Villa Reeuwijk

Deze prachtige landelijk villa is op basis van specifieke woonwensen ontworpen. De voorzijde van woning biedt de bewoners veel privacy, de achterzijde van de woning heeft een open sfeer. De stijlvolle rieten kap, de royale raampartijen en de inpandige veranda creëren een luxe sfeer.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone

Livingstone brengt twee werelden samen: woningontwerp en woningbouw. Ons team van ervaren architecten, specialisten en deskundige bouwpartners zorgen dat de woning van uw dromen gerealiseerd wordt. Tijdens het gehele proces heeft u een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen en/of opmerkingen terecht kunt. Van ontwerp tot aan de oplevering van uw huis: Livingstone ontzorgt van a tot z.

1

Volledig op maat ontworpen woning

De woningen die Livingstone ontwerpt en bouwt zijn volledig op maat. Bekijk vier volledig ingerichte inspiratiewoningen op ons inspiratieplein in Breda.

2

Volledige ontzorging

Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. We ontzorgen u volledig bij het realiseren van uw kangoeroewoning. Van schets tot de uiteindelijke oplevering.

3

Vaste bouwpartners

We realiseren unieke woningen, overal in Nederland. Dit doen we samen met vaste, lokale aannemers die bekend zijn met onze werkwijze.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Over Livingstone

Livingstone is uw persoonlijke partner om uw woning te bouwen. Met onze ervaren architecten en specialistische bouwpartners creëren we het ideale ontwerp dat voldoet aan de eisen van uw kavel en volledig aansluit bij uw wensen.

Wij ontzorgen u compleet: van schets tot de oplevering. Bezoek ons inspiratieplein of maak een afspraak voor uw persoonlijke woningontwerp. 

Veelgestelde vragen

Wat kost het bouwen van een eigen huis?

De kosten van een huis bouwen bestaan uit enkele onderdelen. Denk aan de kosten van de kavel, de grootte van uw woning, uw woonbehoeften, wensen en het interieur. Bij Livingstone brengen we al uw wensen in kaart en maken we op basis hiervan een gerichte prijsindicatie van de kosten.

Hoe ziet het bouwproces van Livingstone eruit?

Bij Livingstone werken we met een vast bouwproces om er zeker van te zijn dat alles soepel verloopt. We starten met een kennismaking om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens maakt onze architect een ruwe schets, gevolgd door een 3D ontwerp. Daarna koppelen we u aan een van onze kopersbegeleiders die ervoor zorgt dat u geheel ontzorgd wordt tijdens het bouwproces.

Ons proces

Kan ik een energieneutrale woning laten bouwen door Livingstone?

De woningen bij Livingstone worden geheel op maat gemaakt, uw wens om een energieneutrale woning te bouwen kunnen we dan ook zeker meenemen in het ontwerp. Uiteraard houden onze architecten al rekening met de Bijna Energie Neutrale Gebouw (BENG) norm. Daarnaast kunnen ze u voorzien van een persoonlijk advies, bijvoorbeeld voor de installatie van een aardwarmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie etc.