Maak een afspraak!

Feng Shui huis: in 7 stappen realiseren we uw droomhuis

Een Feng Shui huis bouwen? Met Feng Shui creëert u rust in huis. Feng Shui komt uit de Chinese taal en betekent wind (feng) en water (shui). Het doel van Feng Shui is mensen meer bewust te maken van hun omgeving en mensen met deze omgeving te harmoniseren.

In 7 stappen realiseren we het Feng Shui huis van uw dromen! Livingstone bouwt Feng Shui huizen door heel Nederland. In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met Feng Shui. Natuurlijk kijken we hierbij ook altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Stap 1: Kennismaking

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer. Laat u inspireren!

Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Stap 2: Schetsontwerp en prijsopgave

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Op basis van uw wensen en rekening houdend met Feng Shui gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Stap 3: Uw Feng Shui huis in 3D ontworpen

Natuurlijk wilt u weten hoe uw Feng Shui huis er straks uit komt te zien. Daarom wordt het schetsontwerp door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. Bij akkoord leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Stap 4: Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We zijn nu bijna klaar voor de bouw van uw droomhuis!

Stap 5: Feng Shui huis bouwen: we gaan van start!

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw Feng Shui huis.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

Stap 6: Oplevering

Is het bouwen van het huis klaar, dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering.

Stap 7: Welkom thuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Feng Shui huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis ontwerpen en vervolgens een eigen huis laten bouwen? Een vrijstaand huis bouwen bijvoorbeeld? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag