Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Ieder aspect van het interieur verdient aandacht

Het spreekt voor zich dat we u begeleiden bij de bouw van uw huis. Maar we gaan graag nog een stapje verder! Voor een optimaal woongenot denken we ook met u mee over uw keuken en sanitair, uw interieur, uw lichtplan, uw haard en de aanleg van uw tuin. 

Dankzij onze jarenlange en goede samenwerking met onze partners kunnen we al uw keuzes tot op het kleinste detail op elkaar afstemmen. Door deze aspecten al in een vroeg stadium mee te nemen in het ontwerp creëren we een mooi op elkaar afgestemd geheel. Een huis dat echt uw thuis is!

huis bouwen

We stemmen uw keuzes tot op het kleinste detail op elkaar af

Elk huis bevat een persoonlijke mix van stijlen. Verlichting speelt daarin een belangrijke rol en maakt de woning sfeervol. Met functionele basisverlichting, accentverlichting en sfeervolle eyecatchers wordt een lichtplan opgebouwd, zodat elk aspect van het interieur de aandacht krijgt die het verdient. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en werken het verlichtingsplan uit. Zo ziet en ervaart u op voorhand wat verlichting voor uw woning en interieur doet.

Samenwerking Livingstone en Maretti Lighting

Onze elektra ontwerper werkt het lichtplan tot in detail voor u uit. Maretti Lighting ondersteunt hierin door hun showroom beschikbaar te stellen zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Met een innovatieve visie op verlichting, spectaculaire ontwerpen en de productie van maatwerk tilt de lichtarchitectuur van Maretti Lighting  interieurprojecten naar een hoger niveau voor wat betreft originaliteit, sfeer en technische mogelijkheden.  

huis laten bouwen

Originele designverlichting voor uw interieur

Dankzij innovatieve creaties uit hun eigen atelier kan Maretti Lighting uw wensen en persoonlijke smaak vertalen in originele designverlichting, naadloos aansluitend op en in perfecte harmonie met uw interieur.

Nederlands meest toonaangevende interieurdesigners laten hun verlichtingsontwerpen door Maretti Lighting produceren. Deze stijlvolle designarmaturen van hoogwaardige kwaliteit zijn trendsettend, tijdloos en origineel en geven uw interieur een eigen identiteit. Daarin ligt ook de grootste kracht van Maretti Lighting; met maatwerk, altijd denkend vanuit de klant en in hechte samenwerking met ontwerpers, architecten en andere interieurspecialisten, wordt de perfecte synergie gecreëerd in styling, architectuur en verlichting. Met een superieure interieurbeleving als resultaat!

villa - interieur - Livingstone villabouw

 

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Meer interieur inspiratie opdoen?

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte inspiratievilla’s en talloze variaties in onder meer zonnepanelen, dakpannen, deuren, trappen en nog veel meer. Onze architecten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het ontwerp en het bouwen van uw droomhuis. U bent van harte welkom!

Vraag nu alvast ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht