Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Voor iedere bouwstijl een passend interieur

Het spreekt voor zich dat we u begeleiden bij de bouw van uw huis. Maar we gaan graag nog een stapje verder! Voor een optimaal woongenot denken we ook met u mee over uw keuken en sanitair, lichtplan, haard, de aanleg van uw tuin en uw interieur.

Echt thuiskomen kan alleen als het interieur naadloos aansluit op uw stijl. Voor de meeste mensen is het inrichten van een huis geen dagelijkse bezigheid, daarom begeleiden we u van A tot Z! Een advies geheel op maat gemaakt, waarbij de persoonlijke smaak van u als opdrachtgever voorop wordt gesteld.

Uw interieur

Onze interieurontwerpster adviseert u graag over uw nieuwe interieur! Of het nu gaat om vloeren, meubels, verlichting, raambekleding of wandbekleding, alles is mogelijk!

Zelfs de laatste puntjes op de ‘i’ kunnen worden verzorgd. Uw woning dan wordt helemaal afgestyled met accessoires, schilderijen en kussens die het plaatje compleet maken. Uiteraard wordt ook hierbij rekening gehouden met uw voorkeur en de stijl van de rest van het huis. Welkom thuis in een huis dat echt uw thuis is!

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Meer inspiratie opdoen?

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte inspiratievilla’s en talloze variaties in onder meer haarden, tegels, behang, raambekleding, binnendeuren, en nog veel meer. Onze architecten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het ontwerp en het bouwen van uw droomhuis. U bent van harte welkom!

Vraag nu alvast ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht