Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Kangoeroewoning bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat.

Een kangoeroewoning bouwen met Livingstone

Wilt u graag een kangoeroewoning laten bouwen? Dat kan bij Livingstone Welkom Thuis. Een kangoeroewoning is een woning die is ontworpen om gemakkelijk zorg te verlenen én te ontvangen. Er is sprake van twee gescheiden woningen, maar toch woont u dicht bij elkaar. Verder is dit type woning vaak laag gebouwd en heeft het een ruime begane grond. Een kangoeroewoning in een specifieke woonstijl laten bouwen? Dat kan, er zijn eindeloze mogelijkheden bij Livingstone. 

Livingstone ontwerpt en bouwt op maat gemaakte villa’s. Tijdens het gehele proces wordt u volledig ontzorgd omdat alle partijen via één centraal punt werken: Livingstone. Zo kunt u genieten van een unieke droomwoning en een onbezorgd proces.

Lees meer over het proces Maak direct een afspraak

Ontwerp uw kangoeroewoning met uw eigen architect

Met het bouwen van een kangoeroewoning moet u rekening houden met het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Heeft u hulp nodig? Onze architecten helpen u met het ontwerp zodat het perfect aansluit bij de wet- en regelgeving van uw kavel. 

Uw eigen architect

Onze architecten hebben talloze villa’s ontworpen over de jaren heen. Tijdens het oriënterend gesprek heeft u een kennismaking met één van onze architecten en worden uw woonwensen in kaart gebracht. Tijdens de vervolgafspraak presenteren wij het schetsontwerp en ontvangt u een vaste prijsindicatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voelt het goed en wilt u uw droomwoning laten bouwen met Livingstone? Dan kunnen we met de bouw beginnen! 

Ontwerp uw kangoeroewoning in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

Tijdens het oriënterend gesprek bekijken we uw wensen, bieden we hulp bij het kiezen van een kavel en kijken we naar de mogelijkheden.

2

Schetsontwerp

In een vervolggesprek gaan we aan de slag met het eerste ontwerp aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden die de kavel biedt. 

3

Villa in 3D en prijsopgave

Na opdracht ontvangt u een presentatie van uw droomwoning in 3D en een vaste prijs van de bouwkosten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan tijdens de bouw van uw droomvilla.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

Over de jaren heen heeft Livingstone talloze woningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland. Onze architecten ontwerpen villa’s naar wens in elke stijl. Bekijk een selectie van onze gerealiseerde woningen hieronder. 

 

Over Villa Doetinchem

Villa Doetinchem is naar wens van de opdrachtgever ontworpen als meergeneratiewoning; een combinatie van twee zelfstandige woonruimtes onder één dak. Hierbij hebben de bewoners gezamenlijke voordelen maar toch de privacy van hun eigen woning!

Over Villa Zelhem

Villa Zelhem is een imposant woningontwerp dat speciaal voor onze opdrachtgever is ontworpen! De elegante voorzijde oogt stijlvol en chique waarbij de architect de privacy van onze opdrachtgever perfect weet te waarborgen. De imposante entree met trap trekt direct de aandacht!

Over Villa Reeuwijk

Deze prachtige landelijk villa is op basis van specifieke woonwensen ontworpen. De voorzijde van woning biedt de bewoners veel privacy, de achterzijde van de woning heeft een open sfeer. De stijlvolle rieten kap, de royale raampartijen en de inpandige veranda creëren een luxe sfeer.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Livingstone brengt de wereld van woningontwerp en woningbouw samen. We ontwerpen uw kangoeroewoning met onze architecten en realiseren de bouw met een van onze vaste bouwpartners. Livingstone is uw vaste aanspreekpunt en ontzorgt u tijdens het gehele proces.

1

Volledig op maat ontworpen woning

De woningen die Livingstone ontwerpt en bouwt zijn volledig op maat. Bekijk vier volledig ingerichte inspiratiewoningen op ons inspiratieplein in Breda.

2

Volledige ontzorging

Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. We ontzorgen u volledig bij het realiseren van uw kangoeroewoning. Van schets tot de uiteindelijke oplevering.

3

Vaste bouwpartners

We realiseren unieke woningen, overal in Nederland. Dit doen we samen met vaste, lokale aannemers die bekend zijn met onze werkwijze.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Over Livingstone

Livingstone is uw persoonlijke partner om uw woning te bouwen. Met onze ervaren architecten en specialistische bouwpartners creëren we het ideale ontwerp dat voldoet aan de eisen van uw kavel en volledig aansluit bij uw wensen. Wij ontzorgen u compleet: van schets tot de oplevering.

Veelgestelde vragen

Wat kost een kangoeroewoning?

De kosten van uw persoonlijke kangoeroewoning zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Na een eerste kennismaking plannen we een vervolgafspraak. Tijdens deze afspraak komen we tot een eerste schets en een prijsindicatie voor uw toekomstige droomwoning.

Wat is een kangoeroewoning?

Een kangoeroewoning bestaat uit twee zelfstandige wooneenheden. Eén voor de mantelzorger en één voor de ontvanger van de zorg. Dit woonthema biedt de mogelijkheid om snel zorg te bieden zonder dat u inlevert op privacy.

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Het bouwproces start met een ontwerp door onze architect, vervolgens wordt u gekoppeld aan een kopersbegeleider die u volledig adviseert en ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau. Bekijk het hele volledige proces hier.

Zijn de villa’s van Livingstone energieneutraal?

Al onze villa’s worden volledig naar wens ontworpen. Bij het woningontwerp wordt al rekening gehouden met de norm Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Ook adviseren wij u graag over de keuze voor een warmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie en overige duurzaamheidsmaatregelen.