Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak kennis met onze vaste bouwpartner: ABB Op Maat

Livingstone werkt graag langdurig samen met vertrouwde bouwpartners, zodat we onze klanten altijd de hoogste bouwkwaliteit kunnen garanderen. Een langdurig partnerschap zorgt ervoor dat we goed op elkaar ingespeeld zijn, waardoor we efficiënt voor u te werk kunnen gaan om de villa van uw dromen te realiseren. Met genoegen stellen wij onze vaste bouwpartner ABB Op Maat aan u voor.

Passie, kwaliteit en vakmanschap

ABB Op Maat (onderdeel van ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep) is gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en restaureren van vrijstaande villa’s en woningen. Met maar liefst 60 jaar ervaring onder de riem is bouwkwaliteit bij ABB altijd een gegeven.

Wanneer u uw woning door ABB laat bouwen krijgt u kwaliteit én passie. De betrouwbare vakmensen van ABB weten waar ze over praten, en doen wat ze zeggen. Dat ziet u terug binnen elke tak van sport: van gepassioneerde timmerlieden met oog voor detail en liefde voor het vak tot metselaars met ervaring in uiteenlopende bouwstijlen en materialen. En de adviseurs van ABB weten exact wat er technisch gezien allemaal mogelijk is, zodat ze u gedegen advies kunnen geven. Het voltallige team van ABB denkt in alle opzichten met u mee, tijdens elke fase van het bouwproces.

ABB Op Maat - Livingstone villabouw

Bouwen doen we samen

ABB bouwt niet alleen; samen met Livingstone, collega’s, partners en natuurlijk u, de opdrachtgever, streven we hetzelfde einddoel na; de villa van uw dromen. We vinden het van groot belang om een eindresultaat op te leveren dat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Daarom luisteren we zorgvuldig, maken we heldere afspraken en zorgen we ervoor dat u voor en tijdens het bouwproces door één vaste contactpersoon begeleidt wordt. We gaan voor een transparante samenwerking, waarbij iedereen op elkaar kan bouwen. Zo bieden we graag een prettige zekerheid gedurende het gehele traject.

De zekerheden van ABB Op Maat

De schaalgrootte van ABB Op Maat biedt u de garantie dat het werk altijd doorgaat. Dit trekt ABB ook door in relatie met partners; we gaan voor langdurige samenwerkingen en waarborgen de kwaliteit van de bouw op ieder gegeven moment. Daarbij zorgen we voor korte doorlooptijden en verzekeren wij u ervan dat afspraak ook écht afspraak is.

Als onderdeel van ABB Bouwgroep zijn we in staat om projecten geheel op eigen rekening en risico aan te kopen, ontwikkelen en realiseren. Dit biedt u de nodige zekerheid; wel zo prettig bij het zetten van de grote stap om uw nieuwe woning te laten bouwen.

Uw droomvilla laten bouwen door Livingstone en ABB Op Maat?

Kijkt u ernaar uit om uw eigen luxe villa op maat te laten bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast het inspiratieboek vindt u op onze website ook diverse villa’s die wij samen met ABB Op Maat gerealiseerd hebben. Laat u inspireren, wij ontwerpen en realiseren graag de woning van uw dromen!

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!
Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht