Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak kennis met onze vaste bouwpartner: Van Driesten

Livingstone werkt al jarenlang met een vaste bouwpartner: Bouwbedrijf Van Driesten. Dankzij de langdurige samenwerking zijn Livingstone en Bouwbedrijf Van Driesten perfect op elkaar ingespeeld. Korte lijntjes en een duidelijke rolverdeling zorgen ervoor dat we als een geoliede machine voor u aan het werk Livingstone werkt graag langdurig samen met vertrouwde bouwpartners; zo kunnen we onze klanten altijd de hoogste bouwkwaliteit garanderen. Een duurzaam partnerschap zorgt ervoor dat we goed op elkaar ingespeeld zijn, waardoor we efficiënt voor u te werk kunnen gaan om de villa van uw dromen te realiseren. Met genoegen stellen wij onze vaste bouwpartner Bouwbedrijf Van Driesten aan u voor.

Verbindende bouwers

Bouwen is samenwerken. Samen met u en anderen. Het is de kunst van verbinden. De juiste partijen bij elkaar brengen en de juiste krachten bundelen.

Als verbindende bouwer doet Bouwbedrijf Van Driesten dat maar al te graag. Zeker bij bouwprocessen zoals die door Livingstone vormgegeven worden, waarbij er voor alle betrokken partijen volop ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Bouwbedrijf Van Driesten speelt daarbij met plezier een verbindende rol, door verschillende disciplines bij elkaar te brengen.

Eerste hulp bij keuzestress

Voor de meeste mensen is het een droom die werkelijkheid wordt: een eigen huis laten ontwerpen en bouwen. Maar voordat u de sleutel in ontvangst kunt nemen, staat u voor heel veel keuzes. Bouwbedrijf Van Driesten adviseert u daarbij graag, met alle ruimte voor uw persoonlijke wensen. Dat geldt ook tijdens de bouw. Er wordt samengewerkt aan het waarmaken van die droom: een huis dat helemaal bij u past en waar u jarenlang met veel plezier zult wonen.

Bouwbedrijf Van Driesten heeft ruime ervaring in luxe woningbouw. Daarom weten ze als geen ander dat het in deze branche belangrijk is om samen te werken aan een soepel proces. Als verbindende bouwer denkt Bouwbedrijf Van Driesten graag met u mee, het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium. Zo is Van Driesten op zijn sterkst, in samenwerking met u kijkend naar de eisen en wensen voor én tijdens de bouw. Samen met u en Livingstone stemmen ze planning en budget op elkaar af.

Van Driesten - Livingstone villabouw

Van Driesten: woningbouw is mensenwerk

Woningen bouwen gaat niet over beton of budgetten. Het gaat over mensen. Bouwbedrijf Van Driesten heeft altijd oog voor de uiteindelijke bewoner. Of het nu om seriematige woningbouw gaat of om de luxe woondroom van een gezin. Komt dat door de liefde voor het vak? Of door de nuchtere mentaliteit van Van Driesten? Of door een mix van beide? Bij Livingstone vermoeden we het laatste!

Bouwbedrijf Van Driesten werkt mee aan uw woondroom als partner. Samen met Livingstone en onderaannemers. En vooral: samen met u als opdrachtgever. Wat u en Van Driesten verbindt, is persoonlijke communicatie en overleg. Het is tenslotte wederzijdse betrokkenheid die verbindend bouwen zo efficiënt maakt. Het is een samenspel. We zien ernaar uit!

Uw droomvilla bouwen met Livingstone en Bouwbedrijf Van Driesten

Bouwbedrijf Van Driesten staat voor wederzijds bouwplezier, goed overleg en transparantie. Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel; er zijn structureel weinig opleverpunten en bij elk project kan met trots gekeken worden naar het eindresultaat. Zoals het hoort.

Kijkt u ernaar uit om uw eigen luxe villa op maat te laten bouwen, samen met Livingstone en Bouwbedrijf Van Driesten? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast het inspiratieboek vindt u op onze website ook diverse villa’s die wij samen met Bouwbedrijf Van Driesten gerealiseerd hebben. Laat u inspireren, wij ontwerpen en realiseren graag de woning van uw dromen!

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht