Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak kennis met onze vaste bouwpartner: Maas-Jacobs

Livingstone gaat voor langdurige samenwerkingen met vertrouwde bouwpartners; zo kunnen we onze klanten altijd de hoogste bouwkwaliteit bieden en garanderen. Een duurzaam partnerschap zorgt ervoor dat we goed op elkaar ingespeeld zijn, zodat we efficiënt voor u te werk kunnen gaan om de villa van uw dromen te realiseren. Met genoegen stellen wij onze vaste bouwpartner Maas-Jacobs aan u voor.

De kernwaarden van Maas-Jacobs

Kwaliteit, een strakke planning en vakbekwaamheid. Dat is wat u vindt bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V. Hun gedreven, goed opgeleide en servicegerichte medewerkers staan altijd garant voor de kwaliteit van de Livingstone woningen die ze realiseren.

U mag bij Maas-Jacobs dan ook rekenen op:

  • Een persoonlijke aanpak op maat
  • Vakkundigheid
  • Flexibiliteit
  • Gestructureerde organisatie op kantoor én bouwplaats
  • Strakke bewaking van planning en kosten

Aanpakkers met lef

Maas-Jacobs heeft alle kennis in eigen huis. Daardoor blijven de lijnen kort en kunnen hun medewerkers snel handelen. Ze beschikken over een nuchtere no-nonsense mentaliteit, het zijn echte aanpakkers en doorzetters. Jarenlange ervaring zetten ze in voor zowel hun klanten als voor eigen projecten. Want Maas-Jacobs durft gerust te investeren in vastgoed waar risico’s aan verbonden zijn. Een beetje lef hoort bij Maas-Jacobs, want ze weten: dankzij hun kennis, ervaring en inzichten komt het altijd goed.

Maas-Jacobs - Livingstone villabouw

Een vast team van deskundige medewerkers begeleidt uw project van het begin tot het einde. Met hun structurele werkwijze garanderen ze een zeer strakke planning en logistiek maatwerk. Daarnaast zijn ze zeer servicegericht. En die toegevoegde waarde ziet u tijdens het gehele bouwtraject terug.

Uw droomhuis laten bouwen door Livingstone en Maas-Jacobs?

Kijkt u ernaar uit om uw eigen royale villa op maat te laten bouwen, samen met Livingstone en Maas-Jacobs? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast het inspiratieboek vindt u op onze website ook diverse villa’s die wij samen met Maas-Jacobs gerealiseerd hebben. Laat u inspireren, wij ontwerpen en realiseren graag de woning van uw dromen!

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!
Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht