Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak kennis met onze vaste bouwpartner: Bouwmaatschappij Tizo

Livingstone werkt al jarenlang met een vaste bouwpartner: Bouwmaatschappij Tizo. Dankzij de langdurige samenwerking zijn Livingstone en Bouwmaatschappij Tizo perfect op elkaar ingespeeld. Korte lijntjes en een duidelijke rolverdeling zorgen ervoor dat we als een geoliede machine voor u aan het werk gaan, om zo de villa van uw dromen te realiseren, waarbij u volledig ontzorgd wordt tijdens iedere stap in het bouwproces.

Daarom kunt u bouwen op Bouwmaatschappij Tizo

Een vast team werkt aan de realisatie van uw droomvilla, waar nodig ondersteund door vaste onderaannemers. Dankzij deze solide samenstelling kan Bouwmaatschappij Tizo voor u in een hoog tempo een kwalitatief hoogwaardige villa realiseren.

Tijdens het bouwproces werkt Bouwmaatschappij Tizo nauw samen met Livingstone. Livingstone geeft de opzet met gedetailleerde bouwtekeningen en uitvoerige schetsontwerpen. Doordat deze al een hoge mate van detail en afwerking bevatten kan Bouwmaatschappij Tizo deze elementen direct verwerken in het casco. Dit maakt de latere afbouw een stuk gemakkelijker én efficiënter, waardoor u sneller kunt genieten van uw nieuwe woning.

Bij de bouw maakt Bouwmaatschappij Tizo gebruik van prefab funderingen, wanden en kappen om het bouwproces nog efficiënter te maken. Met deze op maat gemaakte onderdelen wordt uw villa snel wind- en waterdicht gemaakt. Zo kan de installateur al binnen aan de slag gaan voor u, terwijl de metselaar en dakdekker buiten aan het werk gaan. Op deze manier krijgt uw droomhuis snel vorm.

Tijdens de afbouw komt alles samen en heeft Bouwmaatschappij Tizo alle aandacht voor detail: al uw woonwensen worden verwerkt in de realisatie van uw keuken, badkamer en andere leefruimtes. Stap voor stap wordt uw woning steeds persoonlijker en neemt het thuisgevoel verder toe. Totdat de steigers aan het einde van het bouwproces afgebroken worden en u uw prachtige villa in volle glorie ziet verschijnen.

Bouwmaatschappij Tizo - Livingstone villabouw

Kwaliteit door vakmanschap

Het vakkundige team van Bouwmaatschappij Tizo realiseert droomwoningen van uitmuntende kwaliteit. Deze bouwkwaliteit laten ze graag aan u zien; tijdens de bouw nodigt Bouwmaatschappij Tizo u graag uit om eens een kijkje te komen nemen bij de ontwikkeling van uw woning. Daarnaast heeft Bouwmaatschappij Tizo frequent contact met u, zodat u betrokken blijft bij de bouw. Want bouwen, dat doen we samen.

De kwaliteit van de woningen is altijd gegarandeerd: Bouwmaatschappij Tizo bouwt onder Woningborg garantie. Woningborg voert tijdens de bouw regelmatig kwaliteitscontroles uit, en levert terugkoppeling op de geleverde kwaliteit. U krijgt dus gegarandeerd de kwaliteit die u mag verwachten. Uiteraard zet Bouwmaatschappij Tizo daarbij alles op alles om niet enkel aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen!

Uw droomvilla bouwen met Livingstone en Bouwmaatschappij Tizo

Bent u er klaar voor om uw eigen luxe villa te bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast ons inspiratieboek, vindt u op onze website ook verschillende villa’s die wij samen met Bouwmaatschappij Tizo hebben gerealiseerd. Laat u inspireren, wij ontwerpen en realiseren ook graag uw persoonlijke droomhuis!

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!
Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht