Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak kennis met onze vaste bouwpartner: Wever Bouwgroep

Livingstone kiest voor langdurige samenwerkingen met vertrouwde bouwpartners; via deze weg kunnen we onze klanten altijd de hoogste bouwkwaliteit aanbieden en garanderen. Een duurzaam partnerschap zorgt ervoor dat we goed op elkaar ingespeeld zijn, waardoor we efficiënt voor u te werk kunnen gaan om uw droomvilla te realiseren. Met genoegen stellen wij onze vaste bouwpartner Wever Bouwgroep aan u voor.

Individueel sterk, door synergie nog sterker

De bouwwereld vormt een dynamisch werkveld en staat nooit stil. Om mee te kunnen groeien zal ieder bouwbedrijf zich ook moeten blijven ontwikkelen. Vanuit het motto ‘individueel sterk, door synergie nog sterker’ is vanuit individueel opererende bedrijven zo Wever Bouwgroep gevormd; een ijzersterk geheel, krachtiger gemaakt door de onderlinge samenwerkingen.

Wever Bouwgroep helpt u graag bij de realisatie van uw droomhuis. U kunt ervan op aan dat de bouwgroep pas vertrekt zodra u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Het bedrijf is daarbij van alle markten thuis, van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot onderhoud, interieur en verbeteringen aan bestaande woningbouw. Dit alles uiteraard op een efficiënte en kostentechnisch aantrekkelijke wijze. Het zo goed mogelijk bedienen van de opdrachtgever en intensieve samenwerking staat daarbij centraal.

Wever bouwgroep: voor alle bouwstijlen en woonwensen

Wever Bouwgroep heeft ervaring met alle bouwstijlen. Samen met Livingstone gaan ze graag de uitdaging aan om uw eigen ideeën om te zetten in de realisatie van uw bouwproject. De bouwgroep doorloopt in samenspel met Livingstone een stappenplan, waarbij alle onderdelen van het exterieur, interieur, de materiaalkeuzes, planning en realisatie met u besproken worden. Tijdens dit traject zijn er volop keuzes te maken; Wever Bouwgroep zorgt ervoor dat u daarbij niets over het hoofd ziet.

Wever Bouwgroep - Livingstone villabouw

Plezierig contact en een vast aanspreekpunt

Bij Wever Bouwgroep bent u verzekerd van vriendelijk en plezierig contact met de medewerkers. U mag uitgaan van alerte reacties, deskundig advies, vakkundig uitgevoerd werk en een correcte afhandeling met nazorg.

Binnen Wever Bouwgroep heeft u één vast aanspreekpunt voor uw project, die de schakel vormt tussen alle disciplines. Het is een organisatie van solide omvang, met medewerkers die waarde-bewust samenwerken en respect hebben voor alle betrokkenen.

Uw droomhuis laten bouwen door Livingstone en Wever Bouwgroep?

Kijkt u ernaar uit om uw eigen royale villa op maat te laten bouwen, samen met Livingstone en Wever Bouwgroep? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast het inspiratieboek vindt u op onze website ook diverse villa’s die wij samen met Wever Bouwgroep gerealiseerd hebben. Laat u inspireren, wij ontwerpen en realiseren graag de woning van uw dromen!

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!
Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht