Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Schets van de maand april

De schets van de maand april is een exclusieve, levensloopbestendige woning ontworpen door onze architect Richard Martens.

Hij heeft deze imposante woning ontworpen op basis van de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgever. In het ontwerp van deze royale villa is gekozen voor een rijke houten detaillering. Aan de voorzijde bij de entree is de imposante houten kolom een echte blikvanger. Aan de achterzijde komt de keuze voor dit schitterende hout ook terug in pilaren van de riante veranda. Op de eerste verdieping geven de houten gepotdekselde delen in prachtige tint, de woning een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. De houten accenten voor de ramen ogen subtiel en verfijnd en maken het ontwerp tot een exclusief geheel. 

Wilt u graag meer weten over dit unieke ontwerp? Bekijk de schets van de maand april.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Maak dan eens een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht