Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Schets van de maand april


De schets van de maand april is een exclusieve, levensloopbestendige woning ontworpen door onze architect Richard Martens.

Hij heeft deze imposante woning ontworpen op basis van de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgever. In het ontwerp van deze royale villa is gekozen voor een rijke houten detaillering. Aan de voorzijde bij de entree is de imposante houten kolom een echte blikvanger. Aan de achterzijde komt de keuze voor dit schitterende hout ook terug in pilaren van de riante veranda. Op de eerste verdieping geven de houten gepotdekselde delen in prachtige tint, de woning een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. De houten accenten voor de ramen ogen subtiel en verfijnd en maken het ontwerp tot een exclusief geheel. 

Wilt u graag meer weten over dit unieke ontwerp? Bekijk de schets van de maand april.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Maak dan eens een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag