Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villabouw door Livingstone, uw woning geheel op maat!

1 oktober 2021

Wilt u ook graag een droomvilla, geheel naar wens laten bouwen? Dan is villabouw bij Livingstone echt iets voor u! In dit artikel vertellen we u hoe villabouw bij Livingstone eruit ziet. 

Kom kennismaken op ons inspiratieplein!

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en beschikken we over talloze keuzemogelijkheden in onder andere binnen- en buitendeuren, dakpannen, zonnepanelen, trappen en nog veel meer. Dit is de ideale plek voor u om inspiratie op te doen voor uw droomwoning. Tijdens uw gesprek zal onze architect u meer vertellen over de mogelijkheden en worden al uw vragen beantwoord. 

Bent u al benieuwd naar ons inspiratieplein? U kunt alvast digitaal een kijkje nemen of maak vrijblijvend een afspraak.

Het schetsontwerp en de prijsopgave van uw droomvilla

Vervolgens zult u met een van onze architecten aan tafel zitten en maken wij graag een schets voor u op maat. Hierin zullen we al uw wensen opnemen. De architect zal echter ook nog rekening houden met het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan van de gemeente. Zo bent u er zeker van dat uw ontwerp aan alle eisen voldoet en dus gebouwd mag worden. 

villabouw

3D ontwerp en plan voorleggen aan de gemeente

Nadat uw architect een schets op maat gemaakt heeft, wordt er een 3D ontwerp gemaakt. Op deze manier wordt het voor u veel duidelijker hoe uw villa eruit komt te zien en kunt u eventueel nog wat laatste feedback doorgeven en zullen wij zorgen dat de puntjes op de i gezet worden. Ten slotte zullen wij het plan voor gaan leggen aan de gemeente. 

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Als u een woning laat bouwen door Livingstone zorgen wij ervoor dat u compleet ontzorgd wordt. U hoeft zich daarom ook niet druk te maken over het regelen van contracten en vergunningen. Wij zorgen hiervoor. Zo vragen wij de omgevingsvergunning voor u aan en stellen wij de aannemingsovereenkomst op. Het enige wat u hoeft te doen is het zetten van uw handtekening!

We kunnen beginnen: het bouwen van uw villa!

Eindelijk komen we aan bij één van de leukste gedeeltes van villabouw: de bouw van uw woning! Bij Livingstone zorgen we ervoor dat we al onze woningen casco bestellen. Dit wil zeggen dat u dezelfde snelle levering bij ons krijgt zoals u bij een prefab woning zou verwachten, maar u bij ons wel een woning geheel op maat krijgt. 

Een woning bouwen bij Livingstone is altijd onder de Woningborg-garantie. Dit wil zeggen dat de bouw van uw woning altijd gegarandeerd is. We zorgen bovendien dat de garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit altijd na worden gekomen.

Welkom thuis met Livingstone

Na de afronding van de bouw voeren we eerst altijd nog een grondige kwaliteitscontrole uit. Vervolgens zullen we u uitnodigen voor de oplevering van uw nieuwe huis. Mochten er, zelfs jaren na de oplevering van uw huis, nog vragen zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht! 

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag