Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Waar laat u zich inspireren voor uw droomhuis?


Heeft u plannen om uw eigen huis te gaan bouwen? Dan zijn er talloze mogelijkheden om u te laten inspireren voor uw droomhuis. U kunt zich online oriënteren, maar u kunt ook verschillende landelijke of lokale woonbeurzen, zoals het Westlands Woonevent, bezoeken. Een andere goede mogelijkheid is een bezoek brengen aan het Livingstone inspiratieplein van 1.200 m2 in Breda.

huis bouwen

In verband met de laatste maatregelen omtrent het Corona virus mogen evenementen tot 1 juni niet doorgaan. Dit is van invloed op de verschillende woonbeurzen. Wonen & Co was al afgelast en ook het Westlands Woonevent wordt waarschijnlijk verzet naar later dit jaar.

Ons inspiratieplein is nog wel geopend. Hier vindt u vier volledig ingerichte villa’s en kunt u ontdekken welke bouwstijl het best bij u past. Ook ervaart u hier welke stijlelementen u wel en niet mooi en vooral ook praktisch vindt. Denk hierbij ook aan variaties in plafondhoogtes en verschillende soorten kozijnen. Ook vindt u op ons inspiratieplein een ruime keuze aan dakpannen, bakstenen, binnen- en buitendeuren, trappen en andere materiaalkeuzes. Nieuwsgierig? Neem alvast een digitaal kijkje met onze 360 graden tour!

Tijdens een persoonlijke afspraak helpen onze architecten en andere specialisten u graag verder bij het creëren en realiseren van uw droomhuis! Zij zijn benieuwd naar uw bouwplannen en woonwensen en adviseren u graag over keuzes voor uw droomwoning!

Plan uw afspraak in, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat! Wilt u liever eerst verder oriënteren, vraag dan ons inspiratieboek aan!

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag