Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Waar laat u zich inspireren voor uw droomhuis?

Heeft u plannen om uw eigen huis te gaan bouwen? Dan zijn er talloze mogelijkheden om u te laten inspireren voor uw droomhuis. U kunt zich online oriënteren, maar u kunt ook verschillende landelijke of lokale woonbeurzen, zoals het Westlands Woonevent, bezoeken. Een andere goede mogelijkheid is een bezoek brengen aan het Livingstone inspiratieplein van 1.200 m2 in Breda.

huis bouwen - droomhuis - inspiratieplein - villa - Livingstone villabouw

In verband met de laatste maatregelen omtrent het Corona virus mogen evenementen tot 1 juni niet doorgaan. Dit is van invloed op de verschillende woonbeurzen. Wonen & Co was al afgelast en ook het Westlands Woonevent wordt waarschijnlijk verzet naar later dit jaar.

Ons inspiratieplein is nog wel geopend. Hier vindt u vier volledig ingerichte villa’s en kunt u ontdekken welke bouwstijl het best bij u past. Ook ervaart u hier welke stijlelementen u wel en niet mooi en vooral ook praktisch vindt. Denk hierbij ook aan variaties in plafondhoogtes en verschillende soorten kozijnen. Ook vindt u op ons inspiratieplein een ruime keuze aan dakpannen, bakstenen, binnen- en buitendeuren, trappen en andere materiaalkeuzes. Nieuwsgierig? Neem alvast een digitaal kijkje met onze 360 graden tour!

Droomhuis - villa bouwen - Livingstone villabouw

Tijdens een persoonlijke afspraak helpen onze architecten en andere specialisten u graag verder bij het creëren en realiseren van uw droomhuis! Zij zijn benieuwd naar uw bouwplannen en woonwensen en adviseren u graag over keuzes voor uw droomwoning!

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!
Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht