Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Warmte en gezelligheid: Livingstone zorgt voor de juiste sfeer in uw droomvilla

Het is weer de tijd van het jaar: de dagen worden steeds korter en de temperaturen lopen terug. Des te prettiger is het dan om lekker thuis te komen in een warm en behaaglijk huis. Gezellig knus met elkaar bij de open haard zitten. Gezelschapsspelletjes spelen in een warm verlichte woonkamer. Of aan de keukentafel samen recepten uitkiezen voor de komende feestdagen. Livingstone begrijpt dit aangename thuisgevoel als geen ander, en sfeer staat dan ook voorop bij de inrichting en aankleding van onze villa’s. Wilt u een droomvilla laten bouwen waar het het hele jaar rond goed vertoeven is? We denken graag met u mee en zorgen er samen voor dat de perfecte sfeer gecreëerd wordt in uw nieuwe woning.

Zorgvuldig gekozen verlichting maakt een wereld van verschil

De juiste sfeer begint al met de keuze voor passende verlichting, zowel voor binnen als buiten. Mooie sfeerverlichting die uw weg al verlicht zodra u uw erf betreedt zorgt voor de perfecte binnenkomer. En eenmaal binnengetreden in uw villa wordt u direct begroet door de warme gloed van uw open haard, gecomplimenteerd door prettige sfeerlichten.

Het juiste licht zorgt voor een echt huiselijk gevoel en benadrukt de prachtige details van uw interieur. Tegelijkertijd is functioneel licht wenselijk, zodat u alle activiteiten en hobby’s ook ‘s avonds nog volop kunt beoefenen. Hier houden we tijdens de bouw van uw woning al rekening mee; alle wensen en eisen worden opgevangen in een volwaardig lichtplan, waarin zowel functioneel licht, accentverlichting en echte eyecatchers op het gebied van verlichting zijn opgenomen.

woninginspiratie

Warme aankleding en inrichting

Ook de keuze voor uw meubilair en aankleding spelen een sleutelrol bij het wegzetten van een echte huiselijke sfeer. Warme kleuren voor de wandbekleding, raambekleding en uw meubels, verder geaccentueerd met sfeervolle details en woonaccessoires om het plaatje compleet te maken. Vaak zit het hem hier ook in de details: dat ene vloerkleed, kaarsje of vaasje kan net het verschil maken. Door hier volop aandacht aan te besteden maken we zo van uw huis écht een thuis.

Bouw uw sfeervolle droomvilla met Livingstone

Wilt u ook voor een warm en gezellig thuis gaan bij de bouw en realisatie van uw nieuwe woning? Livingstone creëert samen met u de villa van uw dromen, waarbij u elke dag weer thuiskomt met dat echte thuisgevoel. We stemmen alles in uw woning op elkaar af om één sfeervol geheel te verwezenlijken. Ook kiest u uiteraard zelf de stijl van uw woning uit, waarbij u keuze heeft uit talloze variaties en mogelijkheden tot personalisatie.

Droomvilla - Livingstone villabouw


Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!
Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht