Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Wat doen architecten van Livingstone?

In dit artikel vertellen we u wat onze architecten voor u kunnen betekenen bij het realiseren van uw woondromen!

Bij het bouwen van een villa komt veel kijken. Misschien heeft u al een een stuk grond op het oog. Misschien heeft u nog geen idee wat de beste plek is voor uw nieuwbouwhuis. Het begint met het zoeken naar een geschikt kavel! Tegelijkertijd worden woonwensen en -dromen op papier gezet. De volgende stap? Dat is de bouwgrond kopen!

villa bouwen - architecten - Livingstone villabouw

Twijfelen jullie of de kavel geschikt is voor jullie droomhuis? Lees dan het volgende artikel: Kavel kopen: waar moet u op letten?

Villabouw door onze architecten

Vaak hebben opdrachtgevers al een globaal idee van hun droomhuis. Het is vervolgens aan de architect om dat idee vorm te geven. Bij Livingstone zijn zes architecten en ontwerpers werkzaam. Stuk voor stuk professionals met jaren ervaring. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en halen plezier uit het realiseren van uw woondromen.

De stijl van de woning is een van de belangrijkste punten waarmee de architect zich bezighoudt. Door daar tijdens iedere stap in het ontwerpproces rekening mee te houden, wordt ervoor gezorgd dat alles visueel klopt.

Het resultaat? Prachtige woningontwerpen in allerlei bouwstijlen, die de basis vormen voor woningen die helemaal aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers. Volledig op maat!

Villa ontwerpen: het proces

Tijdens het eerste gesprek worden jullie wensen en de mogelijkheden besproken. Hierbij wordt rekening gehouden met de voorschriften van het bestemmingsplan van de gemeente waarbinnen de kavel zich bevindt.

Vervolgens gaat een van onze architecten aan de slag met een schetsontwerp en een bijbehorende prijsopgave.

Bekijk onze villa's en ontwerpen in ons inspiratieboek
Vraag het inspiratieboek aan

In de daaropvolgende gesprekken wordt het schetsontwerp uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin diverse opties vastgelegd worden. De woning komt zo echt tot leven.

Hieronder vindt u zo’n 3D ontwerp. Benieuwd naar onze andere 3D woningontwerpen? Bekijk hier het overzicht.

Het definitieve ontwerp wordt ingediend bij de gemeente, zodat zij het kunnen toetsen op het bestemmingsplan en voor kunnen leggen aan de welstandscommissie. Wordt het ontwerp goedgekeurd? Dan kan de bouw beginnen!

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Volledig op maat ontwerp villa

Livingstone bouwt in heel Nederland prefab casco woningen met een traditioneel afgewerkte buitenkant. Villabouw, volledig op maat. Geen standaard prefab woning dus, maar wél de voordelen van een prefab casco. Want doordat een deel van de woning off-site geprefabriceerd wordt, kunnen we uw villa een stuk sneller realiseren. Welkom thuis!

❮ Naar nieuwsoverzicht