Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Editie Droomhuis Kavel & Huis

Heeft u het jaarboek Droomhuis van het magazine Kavel & Huis al gezien? Hierin staan de mooiste woningen van afgelopen jaar!

Uiteraard ontbreekt Livingstone niet in dit jaaroverzicht. In deze editie staat een prachtige reportage van een schitterende, exclusieve Livingstone villa.

Deze exclusieve woning is ontworpen door onze architect Richard Martens. Deze kubistische woning is een goed voorbeeld van een vrij ontwerp dat tot stand is gekomen door de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgevers af te stemmen op de locatie.
Zowel de kavel, als de omgeving. Het woningontwerp is dan ook 100% maatwerk. Het is modern kubistisch, maar doordat de opdrachtgevers speelse vormen wilden, is het ook heel dynamisch geworden.

In de Livingstone werkwijze nemen we al onze opdrachtgevers aan de hand mee door het hele ontwerp- en bouwproces. Het begint bij hun eigen specifieke wensen en ideeën die leiden tot de eerste schetsen en daarna in logische stappen groeit naar een definitief ontwerp.
Het ontwerp wordt steeds gedetailleerder en loopt zo grof naar fijn. Door dit proces op te delen in kleinere stappen, blijft het overzichtelijk en houden we altijd het gewenste eindresultaat voor ogen; het droomhuis creëren voor onze opdrachtgevers.

Bent u benieuwd naar het resultaat? Lees hier dan het volledige artikel Droomhuis!

Ultiem woongenot en duurzaamheid Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht