Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Kiezen voor een gashaard in een gasloze woning?

Een gashaard in een gasloze woning? Dat klinkt niet logisch. Toch kunt u er nog steeds voor kiezen om een gashaard of gaskachel in uw gasloze woning te laten plaatsen!

Gashaard als aanvulling op warmtepop of CV-ketel

De discussie over het gebruik van gas blijft actueel en er wordt gezocht naar alternatieven voor woningverwarming. Echter zien we dat de nieuwe technieken nog niet allemaal optimaal functioneren en een (lokale) haard of kachel de oplossing kan zijn. Een moderne gashaard of-kachel zorgt voor directe, lokale warmte en is daarmee een verantwoorde en comfortabele aanvulling op de basis warmtevoorziening in uw woning. Tijdens koudere momenten is het vaak niet nodig om het hele leidingstelsel te verwarmen met uw CV-ketel of warmtepomp. Dit zorgt voor onnodig energieverbruik terwijl een gashaard zorgt voor de warmte in de ruimte waar u het nodig heeft.

Gashaard in een gasloze woning - Livingstone villabouw

Van Manen haarden en kachels

Onze partner Van Manen haarden en kachels vindt voor iedere woning de perfecte oplossing voor verantwoorde warmte anno nu. Van Manen denkt graag mee in de mogelijkheden van de toekomst. Wilt u genieten van een echt vuur dat eenvoudig en snel ontstaat? Kies dan voor een gashaard! Door gebruik van innovatieve technieken wordt het vlammenspel van een houtvuur bijna geëvenaard. Met het grote verschil dat u niet zelf een vuur hoeft te stoken, maar dat u met 1 druk op de knop het vuur tot leven roept.

Gashaard in een gasloze woning?

Gaat u een gasloze woning bouwen en wilt u graag een gashaard laten installeren? Geen probleem! De meeste moderne gashaarden en gaskachels zijn ook leverbaar op propaan of kunnen vrij eenvoudig omgebouwd worden naar een toestel op (bio) propaan. Dus ook een gasloze woning kunt u Verantwoord Verwarmen met een gaskachel.

Ultiem woongenot en duurzaamheid

Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis met of zonder gashaard laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

Kiezen voor een gashaard in een gasloze woning?

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.
Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.
Kiezen voor een gashaard in een gasloze woning?

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:
  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!

❮ Naar nieuwsoverzicht