Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Levensloopbestendige woning bouwen

Wij ontwerpen en bouwen uw droomvilla op maat

Een levensloopbestendige woning bouwen met Livingstone

Overweegt u een levensloopbestendige woning te laten bouwen? Bij Livingstone begrijpen we dat deze maatwerk woning moet voldoen aan uw huidige, maar vooral ook toekomstige woonwensen. Samen kijken we naar de perfecte ruimte-indeling en inrichting van uw levensloopbestendige woning, zodat u lang en comfortabel woont in uw droomhuis.

Alle partijen – van architecten, kopersbegeleiders en bouwpartners – opereren via één centraal punt: Livingstone. U wordt tijdens het ontwerp- en bouwproces volledig ontzorgd van begin tot eind. Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze architecten om  uw mogelijkheden te bespreken.

Maak vrijblijvend een afspraak Lees meer over het proces

Ontwerp uw levensloopbestendige woning met onze architect 

Een maatwerk levensloopbestendige woning bouwen vergt wat voorbereiding. Zo moet er onder andere rekening worden gehouden met de locatie, het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Onze ervaren architecten staan voor u klaar om uw unieke droomwoning te realiseren.

Persoonlijke aandacht 

Onze architecten hebben door de jaren heen talloze woningen ontworpen. In het eerste oriënterende gesprek bespreken we grondig uw woonwensen en ideeën. Tijdens de vervolgafspraak maken we een ontwerpschets en ontvangt u een gerichte prijsindicatie. Bij Livingstone begeleiden we u gedurende het hele traject.

Ontwerp uw levensloopbestendige woning in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

Tijdens een eerste oriënterend gesprek bespreken we uw persoonlijke woonwensen en geven we u advies met betrekking tot de mogelijkheden van uw kavel.

2

Schetsontwerp

Bij de volgende afspraak presenteren wij u het eerste ontwerp van uw droomwoning, dat volledig is afgestemd op uw wensen, ideeën en behoeften.

3

Uw droomwoning in 3D en prijsindicatie

U ontvangt uw eigen levensloopbestendige woning in 3D-ontwerp, inclusief een gerichte prijsindicatie van de bouwkosten.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

In de afgelopen jaren heeft Livingstone talloze villa’s op maat ontworpen en gebouwd in heel Nederland. Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk hieronder een selectie van gerealiseerde woningen.

Over Villa Wateringen

Deze unieke, eigentijdse Livingstone villa is symmetrisch ontworpen met veel aandacht voor detail. Dankzij de combinatie van de lichte gevelstenen en grijze plint krijgt de woning een elegant karakter.

Over Villa Oegstgeest

Deze schitterende villa in Oegstgeest is een stijlvol ontwerp met een geheel eigen karakter dankzij het contrasterend kleurgebruik in combinatie met de robuuste houten elementen. De woning biedt een zee aan woon- en leefruimte.

Over Villa Hoevelaken

Villa Hoevelaken is een exclusief woningontwerp met zowel landelijke als moderne stijlinvloeden. De gevels zijn opgebouwd uit een combinatie van wit stucwerk en donkere gevelstenen.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Livingstone brengt de wereld van woningontwerp en woningbouw samen. Samen met onze architecten ontwerpen we uw levensloopbestendige woning. Dit doen we onder andere door nauw samen te werken met betrouwbare professionals. Gedurende uw gehele traject is Livingstone uw vaste aanspreekpunt.

1

Volledig op maat ontworpen woning

Bij Livingstone is iedere woning die we realiseren uniek en volledig op maat gemaakt. Bezoek ons inspiratieplein in Breda en laat je inspireren door vier prachtige en volledig ingerichte modelwoningen.

2

Volledige ontzorging

Wij fungeren als het centrale aanspreekpunt tijdens het gehele proces: adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner. We begeleiden u volledig vanaf het eerste gesprek tot aan de feestelijke oplevering.

3

Vaste bouwpartners

Livingstone werkt samen met betrouwbare, lokale aannemers om droomwoningen door heel Nederland te realiseren.

Over Livingstone

Livingstone is uw toegewijde partner bij de bouw van uw droomwoning. In samenwerking met onze ervaren architecten en gespecialiseerde bouwpartners ontwikkelen we de woning van uw dromen die al uw wensen vervult.

Veelgestelde vragen

Wat kost een levensloopbestendige woning?

De prijs van uw levensloopbestendige woning wordt volledig bepaald door uw persoonlijke woonvoorkeuren. Na de eerste afspraak plannen we graag een vervolggesprek in, waar we samen kijken naar de gerichte prijsindicatie van uw droomhuis. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Meer over bouwkosten

Wat is een levensloopbestendige woning?

Het is een woning dat geschikt is om lang zelfstandig te wonen, ook op latere leeftijd.Het ontwerp houdt rekening met zowel uw huidige behoeften als die in de toekomst.

Kenmerken levensloopbestendige woning

Hoe ziet een levensloopbestendige woning er uit?

Een levensloopbestendige woning lijkt op het eerste gezicht identiek aan een reguliere woning. Toch schuilen er subtiele verschillen in de manier waarop het huis is ingericht en ingedeeld. Het draait hier vooral om kenmerken die de bewoners in staat stellen om zo lang mogelijk en met optimaal comfort in hun eigen huis te blijven wonen. Denk hierbij aan drempelloze overgangen, aangepaste badkamers, de integratie van technologie en een toegankelijke tuin.

Bezoek ons inspiratieplein

Waar worden levensloopbestendige woningen gebouwd?

Levensloopbestendige woningen kunnen in verschillende gemeenten en wijken worden gebouwd. Lokale bouwvoorschriften en beschikbare kavels kunnen de locatie beïnvloeden. Onze ervaren architecten ontzorgen u volledig door samen met u te kijken naar alle mogelijkheden voor uw kavel.

Nog op zoek naar een kavel?