Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Moderne villa bouwen: 5 stijlen

Laat u door Livingstone uw moderne villa bouwen? Op onze website tonen wij u talloze verschillende ontwerpen ter inspiratie. Maar u kunt natuurlijk ook direct zelf, samen met onze architect, aan de slag.

Maar voor welke bouwstijl gaat u precies? In dit artikel lichten we 5 moderne villa stijlen toe.

1. Rieten kap voor warme uitstraling

Zoekt u een moderne villa met een warme uitstraling? Denk dan eens na over een rieten kap, zoals bij villa Hustinx. Deze villa heeft een strakke vormgeving door het witte keimwerk en de donkere kozijnen. Door de verschillende dakvormen en de rieten kap heeft deze villa een extra sfeervolle uitstraling.

Of wat dacht u van villa Frisius? Met zijn rieten kap en imposante schoorsteen is dit een woning die er echt uitspringt.

2. Gelijkvloers wonen

Zoekt u een moderne villa waarmee u nog jaren vooruit kunt? Dan is villa Baekeland wellicht iets voor u. Geen standaard prefab woning, maar een ontwerp geheel op maat ontworpen. Deze woning is geheel gelijkvloers. De houten delen en grote ramen geven deze villa een moderne uitstraling.

3. Modern en duurzaam combineren

Het lessenaarsdak van villa Leeghwater is uitermate geschikt voor zonnepanelen. Samen met de warmtepompinstallatie zorgen we hiermee voor een moderne, duurzame woning, zowel van binnen als van buiten! De geschakelde platte aanbouw is perfect te gebruiken als praktijkruimte aan huis.

Lees hier meer duurzaam bouwen.

4. Tijdloos en tóch modern

Kiest u voor een van onze tijdloze ontwerpen, dan bent u verzekerd van een woning waarmee u nog jaren vooruit kunt. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar villa Waardijn. Deze woning heeft een bijzonder horizontaal lijnenspel wat perfect samengaat met de typische jaren ’30 details.

5. Ronde vormen en veel ramen

De moderne villa Musschenbroeck kenmerkt zich door de halfronde erker met balkon. De erker biedt ruimte voor een heerlijke, riante leefkeuken.

Wilt u eigen huis bouwen? Ga dan voor een moderne villa van Livingstone. Geen standaard prefab woning maar een uniek woningontwerp gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak op ons inspiratieplein.

❮ Naar nieuwsoverzicht