Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Prefab woning bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat.

Een prefab woning op maat bouwen met Livingstone

Wilt u de woning van uw dromen bouwen? Ga voor een prefab woning op maat. Livingstone biedt het beste van twee werelden. 

Onze woningen worden gebouwd met een maatwerk prefab casco. Alle andere onderdelen zoals buitenmuren, dakafwerking en binnenafwerking worden op de bouwplaats aangebracht. U kunt hierdoor een woning volledig naar wens laten ontwerpen. Bent u geïnteresseerd en wilt u de woning van uw dromen laten bouwen? Lees meer over ons proces of plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze architecten.

Lees meer over het proces Maak een afspraak

Ontwerp uw op maat gemaakte prefab woning met uw eigen architect

Een prefab woning op maat laten bouwen, hoe werkt dat? Bij Livingstone helpen onze architecten u met het ontwerp op basis van uw persoonlijke woonwensen en -behoeften. En wordt er gekeken naar de wet- en regelgeving van uw kavel.

Onze architecten

Door de jaren heen hebben onze architecten talloze villa’s ontworpen. Onze architecten kennen als geen ander het proces om tot uw ideale woning te komen. Aan de hand van een eerste gesprek worden al uw wensen en ideeën in kaart gebracht. Tijdens de vervolgafspraak wordt het schetsontwerp gepresenteerd en ontvangt u een vaste prijsindicatie. Na akkoord starten we met het bouwproces! 

Ontwerp uw maatwerk prefab woning in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

Tijdens het eerste oriënterend gesprek bespreken we uw wensen, bieden hulp bij het kiezen van een kavel en kijken naar de mogelijkheden.

2

Schetsontwerp

In een vervolggesprek gaan we aan de slag met het eerste ontwerp aan de hand van  de opties die de kavel biedt en uw woonwensen en ideeën.

3

Villa in 3D en kosten

Is de opdracht akkoord? Dan ontvangt u een presentatie van uw droomwoning in 3D en een vaste prijs van de bouwkosten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan tijdens de bouw van uw droomvilla.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

Livingstone heeft veel verschillende mooie projecten gerealiseerd. Elk ontwerp is een vertaling van de persoonlijke woonwensen en voorkeuren. Bekijk hieronder een aantal van onze gerealiseerde woningen.

Over Villa Gouda

Villa Gouda is een exclusief ontwerp met verschillende kenmerkende detailleringen zoals het metselwerk tussen de ramen in de voorgevel, de verspringende gevel aan de achterzijde en de imposante schoorsteen.

Over Villa Honselersdijk

Dit exclusieve villa ontwerp kenmerkt zicht door het stoere uiterlijk. De verschillende materialen en kleuren vormen samen een schitterende geheel. De imposante entree is de blikvanger aan de voorzijde van de woning.

Over Villa Alkemade

Een traditionele villa met een zeer rijke detaillering. Het ontwerp refereert aan begin 20e eeuw wat onder andere terug te zien is in de spitse gevels en ornamenten. De stijlvolle villa is uitgevoerd in een warm-gele baksteen in combinatie met gepotdekselde delen.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Livingstone brengt woningontwerp en woningbouw geheel samen en zorgt ervoor dat de bouw van uw huis een feestje is. Bovendien heeft u altijd een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met vragen. 

1

Volledig op maat ontworpen woning

De woningen die Livingstone ontwerpt en bouwt zijn volledig op maat. Bekijk vier volledig ingerichte inspiratie woningen op ons inspiratieplein in Breda.

2

Volledige ontzorging

Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. We ontzorgen u volledig bij het realiseren van uw maatwerk prefab woning. Van schets tot de uiteindelijke oplevering.

3

Vaste bouwpartners

We realiseren unieke woningen, overal in Nederland. Dit doen we samen met vaste, lokale aannemers die bekend zijn met onze werkwijze.

Over Livingstone

Livingstone heeft jarenlange ervaring in de bouw van exclusieve huizen op maat. Met ons ervaren team en specialistische bouwpartners creëren wij het ideale ontwerp dat voldoet aan al uw woonwensen en -eisen. 

U wordt volledig ontzorgd, van schets tot oplevering. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Ook als u nog geen kavel heeft, kunt u al bij ons terecht! Neem gerust eens contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat is een prefab woning?

Een prefab woning, de afkorting voor ‘prefabricated’ woning, wordt vooraf in een fabriek gefabriceerd. Dit zorgt ervoor dat de woning sneller gebouwd kan worden op locatie.

Prefab woning

Voor welke woningstijlen kan ik bij Livingstone terecht?

Bij Livingstone bouwen we op maat gemaakte villa’s. U bepaalt dus zelf de stijl van de woning. We snappen dat het soms lastig is om een voorstelling te maken bij alle woningstijlen. We hebben daarom hier een pagina voor gemaakt waar u alvast wat inspiratie kunt opdoen! Bekijk onze woningstijlen.

Bekijk alle woningstijlen

Waar kan ik een Livingstone woning bezichtigen?

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Op ons inspiratieplein vindt u vier inspiratievilla's of kom langs op een van onze open dagen. Bij onze open dagen kunt u een reeds afgeronde villa bekijken en in gesprek gaan met onze architecten en adviseurs.

Inspiratieplein