Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Rick Apon

Wie is Rick Apon?

Wat ik echt fantastisch vind, is samen met mijn opdrachtgevers ontwerpen en optimaal inspelen op de locatie en het gebruik van de woning. Dankzij mijn brede bouwkundige technische achtergrond kan ik mijn opdrachtgevers goed adviseren. Als ontwerper haal ik voldoening uit het verwezenlijken van de woondromen van mijn opdrachtgevers door mijn kennis, passie en enthousiasme in te zetten.

Stel een vraag aan Rick Apon Maak een afspraak met Rick Apon
Passie

Van jongs af aan ben ik al veel aan het ontwerpen en tekenen. Het omzetten van een eerste grove schets naar een doordacht ruimtelijk ontwerp geeft een geweldige boost aan energie. Dat waar esthetiek en functionaliteit samenkomen is in mijn ogen de formule van een succesvol ontwerp. De ervaring van een ruimte vind ik net zo belangrijk als het exterieur.

Inspiratie

Inspiratie haal ik veel uit mijn reizen maar ook uit verschillende literatuur. Van de fantastisch doordachte ontwerpen van Bjarke Ingles tot de organische vormen van Zaha Hadid. Deze iconen inspireren mij om kritisch naar mijn creativiteit te durven kijken en de uiterste potentie uit elk ontwerp te halen.

Meer over Rick Apon

Als geboren en getogen rotterdammer is het niet vreemd dat ik ook in Rotterdam gestudeerd heb. In mijn vrije tijd ben ik graag op pad en/of reis, niet alleen om inspiratie op te doen maar ook om tot rust te komen. Dit doe ik dan samen met mijn partner Julia en soms ook onze labrador Kaia. Daarnaast ben ik graag in de weer met mijn auto, soms het bezoeken van een evenement maar dat kan ook een uitgebreide poetsbeurt zijn.
Bekijk de ontwerpen van Rick Apon