Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Duurzame woning bouwen

Wij bouwen uw duurzame droomwoning

Een duurzame woning bouwen met Livingstone

Wilt u de woning van uw dromen laten bouwen met oog voor de toekomst? Bij Livingstone streven we naar een groene toekomst en zetten we stappen op het gebied van milieuvriendelijke woningbouw. Samen bouwen we de duurzame woning van uw dromen! 

Livingstone ontzorgt u gedurende het hele ontwerp-en bouwproces en stuurt alle betrokken partijen aan: van architecten, kopersbegeleiders tot bouwpartners. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak Lees meer over het proces

Ontwerp uw unieke duurzame woning

Bij de bouw van een duurzame woning zijn er veel aspecten om rekening mee te houden, zoals locatie, energie-efficiëntie en milieuvriendelijke materialen. Onze ervaren architecten staan voor u klaar om u te helpen bij het ontwerpen van uw droomhuis.

Aan tafel met uw persoonlijke architect

Onze architecten hebben door de jaren heen talloze woningen ontworpen. In het eerste oriënterende gesprek bespreken we samen grondig uw woonwensen en ideeën. Tijdens de vervolgafspraak maken we een ontwerpschets en ontvangt u een gerichte prijsindicatie. Bij Livingstone begeleiden we u vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw droomwoning!

Ontwerp uw duurzame woning in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

Tijdens de eerste afspraak bespreken we uw persoonlijke woonwensen en geven we advies over de mogelijkheden op uw kavel.

2

Schetsontwerp

Bij de vervolgafspraak schetsen wij het eerste ontwerp van uw droomwoning dat is afgestemd op uw wensen, ideeën en opties.

3

Uw droomwoning in 3D en prijsindicatie

U ontvangt een 3D-ontwerp inclusief gerichte prijsindicatie van de bouwkosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

Laat u inspireren door onze eerdere projecten! Livingstone heeft in de afgelopen jaren talloze woningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland. Bekijk hier een selectie van onze gerealiseerde droomhuizen.

Over Villa Wateringen

Deze unieke, eigentijdse Livingstone villa is symmetrisch ontworpen met veel aandacht voor detail. Dankzij de combinatie van de lichte gevelstenen en grijze plint krijgt de woning een elegant karakter.

Over Villa Oegstgeest

Deze schitterende villa in Oegstgeest is een stijlvol ontwerp met een geheel eigen karakter dankzij het contrasterend kleurgebruik in combinatie met de robuuste houten elementen. De woning biedt een zee aan woon- en leefruimte.

Over Villa Hoevelaken

Villa Hoevelaken is een exclusief woningontwerp met zowel landelijke als moderne stijlinvloeden. De gevels zijn opgebouwd uit een combinatie van wit stucwerk en donkere gevelstenen.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Livingstone combineert woningontwerp en -bouw met duurzaamheid. We werken nauw samen met vaste bouwpartners om uw droomhuis met oog op een groenere toekomst te realiseren. Tijdens het hele proces blijft Livingstone uw centrale aanspreekpunt.

1

Uniek maatwerk

Bij Livingstone is iedere woning die we realiseren uniek en volledig op maat gemaakt. Bezoek ons inspiratieplein in Breda en laat je inspireren door vier prachtige en volledig ingerichte modelwoningen.

2

Complete ontzorging

Wij fungeren als uw centrale aanspreekpunt tijdens het gehele duurzame bouwproces, van het allereerste idee tot de feestelijke oplevering van uw duurzame thuis.

3

Ervaren bouwpartners

Livingstone werkt samen met lokale, betrouwbare aannemers om duurzame woningen door heel Nederland te verwezenlijken.

Over Livingstone

Livingstone is uw toegewijde partner bij de bouw van uw duurzame woning. In samenwerking met onze ervaren architecten en gespecialiseerde bouwpartners ontwikkelen we unieke en persoonlijke villa’s op maat. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van het hele proces.

Veelgestelde vragen

Wat maakt een woning duurzaam?

Bij het bouwen van een duurzame woning wordt er rekening gehouden met het milieu, zowel in het ontwerp als tijdens de bouw ervan. Denk hierbij aan het bouwen met duurzame materialen zoals Cross Laminated Timber, en duurzame energieopwekking zoals zonnepanelen.

Meer over duurzame woningen

Welke duurzame energiebronnen zijn er?

Bij het realiseren van een duurzame woning zijn er verschillende benaderingen mogelijk. Deze diverse opties kunnen allemaal in detail worden besproken tijdens ons eerste gesprek. Vervolgens zullen we samenwerken met onze ervaren architecten om te bepalen welke van deze mogelijkheden het beste passen bij uw kavel. - Enkele voorbeelden van duurzame woningbouw zijn: - Hoogwaardige isolatie en energiezuinige apparaten; - Duurzame energieopwekking, zoals zonnepanelen; - Verwarming en koeling met behulp van stille luchtwarmtepompen; - Het gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen; - Bouwen met Cross Laminated Timber (CLT); Samen zullen we de duurzame oplossingen verkennen die het beste aansluiten bij uw wensen en behoeften, om zo uw ideale duurzame huis te realiseren.

Meer over CLT

Hoe ziet een duurzame woning eruit?

Een duurzame woning kan eruit zien precies naar uw eigen smaak. Het ziet er vanaf de buitenkant niet anders uit dan een traditioneel huis. Op zoek naar voorbeelden? Bezoek ons inspiratieplein in Breda of bekijk ons inspiratieboek!

Bezoek ons inspiratieplein

Waar worden duurzame woningen gebouwd?

Duurzame woningen kunnen in verschillende gemeenten en wijken worden gebouwd. Lokale bouwvoorschriften en beschikbare kavels kunnen de locatie beïnvloeden. Onze ervaren architecten ontzorgen u volledig door samen met u te kijken naar alle mogelijkheden voor uw kavel.

Nog op zoek naar een kavel?