Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Jaren 30 woning: raakt u ook niet uitgekeken?


Wilt u een jaren 30 woning bouwen? Jaren ’30 woningen zijn enorm populair. En terecht! Het geeft een tijdloze uitstraling waarop u niet snel uitgekeken raakt. De stijl van de jaren ’30 straalt een bepaalde sfeer en romantiek uit.

Kenmerkend zijn onder meer de forse dakoverstekken, horizontale lijnvoering en rijke metselwerkdetails. De ambachtelijke afwerking in combinatie met hedendaags comfort geven deze woningen een uitstraling van kwaliteit en klasse. Een jaren dertig woning combineert de charme van de bouwstijl van toen met het comfort van nu.

Op onze website tonen wij u talloze verschillende ontwerpen ter inspiratie. In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden van jaren 30 woningen.

Wilt u een eigen jaren 30 huis ontwerpen en vervolgens uw jaren 30 huis laten bouwen? Ga dan niet voor een standaard cataloguswoning. Daag onze architect uit!

Een jaren ’30 woning met verborgen schatten..

De verspringende gevel en samengestelde kap met forse overstekken zijn kenmerkend voor de jaren ’30 villa. 

Jaren 30 woning

Een eigen jaren 30 woning bouwen?   

Bent u overtuigd en wilt u een eigen jaren 30 woning laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Geen standaard prefab woning maar we creëren een uniek woningontwerp gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen. Wij realiseren graag de villa van uw dromen!

huis bouwen architect

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten op ons inspiratieplein.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag