Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Jaren 30 woning: raakt u ook niet uitgekeken?

Wilt u een jaren 30 woning bouwen? Jaren ’30 woningen zijn enorm populair. En terecht! Het geeft een tijdloze uitstraling waarop u niet snel uitgekeken raakt. De stijl van de jaren ’30 straalt een bepaalde sfeer en romantiek uit.

Kenmerkend zijn onder meer de forse dakoverstekken, horizontale lijnvoering en rijke metselwerkdetails. De ambachtelijke afwerking in combinatie met hedendaags comfort geven deze woningen een uitstraling van kwaliteit en klasse. Een jaren dertig woning combineert de charme van de bouwstijl van toen met het comfort van nu.

Op onze website tonen wij u talloze verschillende ontwerpen ter inspiratie. In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden van jaren 30 woningen.

Wilt u een eigen jaren 30 huis ontwerpen en vervolgens uw jaren 30 huis laten bouwen? Ga dan niet voor een standaard cataloguswoning. Daag onze architect uit!

Een jaren ’30 woning met verborgen schatten..

De verspringende gevel en samengestelde kap met forse overstekken zijn kenmerkend voor de jaren ’30 villa. 

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Een eigen woning bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u een eigen jaren 30 woning laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Geen standaard prefab woning maar we creëren een uniek woningontwerp gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen. Wij realiseren graag de villa van uw dromen!

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten op ons inspiratieplein.

Bekijk onze villa's en ontwerpen in ons inspiratieboek
Vraag het inspiratieboek aan
❮ Naar nieuwsoverzicht