Parque Rodenrijsch

Drie vrijstaande villa’s in Berkel en Rodenrijs – Bouwt u hier uw droomvilla?

Welkom thuis in Parque Rodenrijsch! Gaat u heerlijk wonen en genieten in dit sfeervolle, kleinschalige villapark?
In een exclusieve villa, die aan al uw wensen en dromen voldoet?

Aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs worden 3 luxueuze villa’s gerealiseerd op royale kavels. Een prachtige locatie, vlakbij alle voorzieningen. En terwijl u met het OV in tien minuten naar Rotterdam reist en binnen een half uur naar Den Haag of Delft, profiteert u elke dag weer van het groen en de rust om u heen.

Voor deze toplocatie ontwierp architect René Heuvelink drie exclusieve villa’s, die zijn afgestemd op de specifieke kavels. Alle drie met een eigen, stijlvol karakter. De woningen zijn royaal ontworpen. Door samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik vormen ze samen een mooi geheel. In overleg met de architect kunt de door u gekozen villa aanpassen aan uw specifieke woonwensen. Zo is uw droomhuis straks echt uw thuis.

De villa’s in Parque Rodenrijsch worden verkocht door Lagerweij & Fonk Makelaars.

Lagerweij & Fonk Makelaars adviseert u bij de keuze voor de juiste kavel met droomvilla. Zij maken graag tijd voor u vrij om de mogelijkheden te tonen, te visualiseren hoe de woning eruit komt te zien en hoe de leefomgeving zal zijn. Ook zorgen zij dat het traject van de koop-/aannemingsovereenkomst, bouw en oplevering inzichtelijk is.

Een kavel met droomhuis in Parque Rodenrijsch is beschikbaar vanaf € 1.250.000,- V.O.N.
Download de volledige prijslijst.Interactieve kavelkaart

Aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs (naast nummer 74) woont u heerlijk rustig, met alle voorzieningen van het dorp binnen handbereik. Wilt u uw hier uw droomhuis realiseren? Bekijk dan snel de interactieve kavelkaart om te zien welke mogelijkheden er zijn. Per kavel ziet u welke woning er wordt gerealiseerd. Als u een kavel heeft gekozen, ziet u de kaveloppervlakte en tuinligging, inhoud en oppervlakte van de villa en de uiteindelijke koopsom.Kies zelf uw
kavel met villa

René Heuvelink ontwierp 3 unieke villa's, die u samen met hem kunt aanpassen aan uw specifieke woonwensen!

Ga naar de interactieve kavelkaart
Aanvullende informatie

Bent u er al van overtuigd dat Parque Rodenrijsch uw nieuwe thuis wordt? Of kunnen we u van dienst zijn met aanvullende informatie? Wellicht bent u nog benieuwd naar de locatie, de architect of wilt u zich al direct inschrijven? We hebben alle informatie voor u gebundeld op deze website. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor de perfecte kavel en uw droomhuis! Wij hopen u snel te mogen ontvangen op ons inspiratieplein!Locatie
Kavels
Villa's
De architect
Planning
Contact / inschrijvenOVERAL DICHTBIJ

Landelijk gebied
Rustig wonen
Vlakbij Rotterdam

Alles in de buurt

Wonen in Parque Rodenrijsch in Berkel en Rodenrijs betekent leven in het groen, met de stad aan uw voeten. Hier geniet u van de rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. In de gezellige straatjes van het deels historische centrum wisselen horeca en winkels elkaar af. Voor de kinderen zijn er naast de basisscholen ook middelbare scholen voor vmbo, mavo, havo en vwo. En ook op sportief gebied biedt Berkel en Rodenrijs u volop mogelijkheden: u vindt hier diverse sportaccommodaties en fraaie golf courts.

Terwijl u geniet van de alle ruimte rondom uw heerlijke villa, bent u vanuit uw woning zo in het bruisende hart van Rotterdam. Het metrostation ligt op minder dan 10 minuten lopen van uw woning. Met het OV reist u ook binnen een half uur naar Den Haag en Delft. Met de auto bent u in een half uur op het strand. Kortom, Parque Rodenrijsch is een ideale plek om heerlijk van uw persoonlijke droomvilla te genieten.

Onderstaande locatiekaart laat zien hoe dicht u bij alle voorzieningen woont in Parque Rodenrijsch. Selecteer een voorziening in de rechterkolom en u ziet deze op de kaart verschijnen. Als u eroverheen scrollt, ziet u de afstand tot uw nieuwe thuis.

Centrum
Basisschool
Middelbare school
Dokter
Horeca
Park
Snelweg
Winkel
Zwembad
Kerk
5 min
5 min
5 min
7 min
5 min
5 min
6 min
6 min
4 min
5 min
8 min
7 min
7 min
3 min
4 min
2 min
5 min
7 min
Parque Rodenrijsch

DE LOCATIE

In Berkel en Rodenrijs geniet u van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen op het gebied van sport en recreatie binnen handbereik. U vindt hier fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit uw droomwoning zo in het natuurgebied De Groenzoom en het zeer uitgestrekte Annie M.G. Schmidtpark. In een half uur kunt u uitwaaien op het strand of genieten van steden als Rotterdam, Den Haag en Delft. Berkel en Rodenrijs valt onder de gemeente Lansingerland, een jonge, groene gemeente met een rijke historie De drie royale kavels bevinden zich aan de Rodenrijseweg, naast nummer 74. Een heerlijke plek om van uw nieuwe thuis met ruime tuin te genieten.

De kavels

De 3 royale kavels in Parque Rodenrijsch liggen op een uitstekende locatie aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.
Bekijk de gedetailleerde informatie in de brochure Kavelpaspoorten

 

Via de interactieve kavelkaart kunt u zien welke kavels beschikbaar zijn. Door op het kavelnummer te klikken, kunt u uw voorkeurskavel selecteren.
U ziet dan welke villa op dit kavel gerealiseerd wordt. U hebt dan in een oogopslag alle gegevens van de kavel met droomvilla bij de hand.

1
3
2
Deze kavel is onder optie
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
onder voorbehoud
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
Terug naar kaveloverzicht


Heerlijk wonen in het huis van uw dromen! Parque Rodenrijsch is de ideale plek om te genieten van uw nieuwe thuis! Architect René Heuvelink heeft voor dit sfeervolle, kleinschalige villapark drie exclusieve woningen ontworpen. Stuk voor stuk unieke villa’s met veel aandacht voor kwaliteit. Lagerweij & Fonk Makelaars adviseert u graag over de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw nieuwe thuis!Natuurlijke omgeving

Wonen aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs betekent wonen in een landelijke, groene omgeving. Livingstone creëert en realiseert hier prachtige villa’s van hoge kwaliteit. Het geheim van kwaliteit is meer dan alleen maar mooie en solide materialen. Onder de kwaliteit van Parque Rodenrijsch vallen ook de ruime opzet van dit kleinschalige park.

Bent u benieuwd naar de kavels en bijbehorende villa’s? Download dan de prijslijst van Parque Rodenrijsch.

Een villa die aan al uw wensen voldoet

Elke woning in Parque Rodenrijsch heeft een eigen karakter. Qua kleuren is gekozen voor mooie, rustige en natuurlijke tinten. Deze keuze, in combinatie met de kwalitatief goede materialen als baksteen en keramische pannen, zorgt ervoor dat er een stijlvol villapark ontstaat. Per villa hebben we voor u alle specificaties en opties op een rij gezet, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alle woningen zijn royaal ontworpen en uiteraard behoort ook levensloopbestendig wonen tot de mogelijkheden.

Heeft u uw keuze gemaakt, maar heeft u nog specifieke wensen qua indeling van deze woning?
Architect René Heuvelink gaat graag met u aan tafel om uw persoonlijke woonwens in het ontwerp te verwerken.


Opties

Alle getoonde villa-ontwerpen hebben verschillende opties die u als aanvulling kunt kiezen. Onderstaand ziet u al enkele voorbeelden. Heeft u andere wensen binnen het gekozen woningontwerp? Dan gaat architect René Heuvelink graag met u in gesprek om uw persoonlijke woonideeën in het woningontwerp te integreren. Zo weet u zeker dat uw nieuwe huis ook echt uw nieuwe thuis wordt!


Kwaliteit

Livingstone creëert en realiseert prachtige villa’s van hoge kwaliteit. Bij Parque Rodenrijsch is de kwaliteit een samenspel van de toplocatie, de royale kavels met ruime tuin en uiteraard het ontwerp van de woning. Architect René Heuvelink heeft prachtige woningontwerpen gecreëerd; drie riante villa’s met een ruime woonkamer en keuken als basis.  Uiteraard behoort levensloopbestendig wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond tot de mogelijkheden.

Alle keuzes met betrekking tot de kwaliteit van Livingstone zijn terug te vinden in de technische omschrijving en de brochure De kwaliteit van Livingstone.

DE ARCHITECT VERTELT

Parque Rodenrijsch is een fantastische locatie waar we een exclusieve plek voor uw prachtige, nieuwe thuis kunnen creëren. Dit sfeervolle, kleinschalige villapark bestaat uit drie villa’s die zijn ontworpen met veel samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik. Drie unieke villa’s met veel aandacht voor kwaliteit en woongenot. Samen kunnen we de woning van keuze aanpassen aan uw persoonlijke woonwensen. Hierdoor bent u verzekerd van uw eigen droomhuis op een ideale plek, waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen. Ik kijk er naar uit om samen met u en de andere toekomstige bewoners van Parque Rodenrijsch drie droomhuizen te creëren. Ik hoop u dan ook snel te mogen ontmoeten om samen uw woondroom waar te maken!Uw persoonlijke woonwensen staan voorop bij het ontwerpen van uw nieuwe thuis. In de woningen van Parque Rodenrijsch verwerk ik graag nog uw eigen ideeën zodat we de perfecte indeling kunnen creëren.

OVER ARCHITECT RENÉ HEUVELINK

Als architect sta ik vooraan in het ontwerpproces van uw nieuwe woning. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren. Uw persoonlijke woonwensen staan hierbij voorop. Daarnaast houd ik bij het ontwerp van een woning ook rekening met de locatie, de ligging en de omgeving van de kavel. Voor mij is een woningontwerp perfect als mijn opdrachtgevers er met veel plezier wonen. Ook met u ga ik graag in gesprek om samen uw droomvilla te creëren in Parque Rodenrijsch in Berkel en Rodenrijs.

Samen realiseren we uw droomvilla

De eerste stap is gezet, u bent geïnspireerd door Parque Rodenrijsch! Architect René Heuvelink heeft 3 prachtige woningen gecreëerd en wellicht wordt een van deze villa’s uw nieuwe thuis! Bent u klaar voor een volgende stap en gaat u zich inschrijven? Dan is het belangrijk om precies te weten hoe het bouwproces eruit ziet. Livingstone ontzorgt u van a tot z bij de realisatie van uw droomvilla. In onderstaande animatie leggen we u stap voor stap uit hoe het traject verloopt.

Financiering en planning

U bent vrij om de financiering van uw nieuwe woning onder te brengen waar u dat wenst. Wij willen u er wel op wijzen dat u de financiering van de kavel en de woning los kunt koppelen. Onze onafhankelijke partner Financieel Fit | Lansingerland is gespecialiseerd in de financiering regelen voor de nieuwbouw van vrijstaande woningen. Na het eerste gesprek bij Lagerweij & Fonk Makelaars volgt er aansluitend een gesprek met Financieel Fit, om uw financiële mogelijkheden door te nemen.

Samen zetten we concrete stappen om uw droomhuis in Parque Rodenrijsch te realiseren. Uiteraard staat Livingstone u tijdens dit hele proces ter zijde, zodat u er zorgeloos van geniet. In een handige tijdlijn ziet u de planning vanaf het moment dat u de aankoopovereenkomst heeft getekend totdat uw huis daadwerkelijk wordt opgeleverd. In deze tijdlijn ziet u precies wanneer u welke belangrijke afspraken plaatsvinden. Zo doorloopt u heel ontspannen het gehele traject, terwijl uw woondroom werkelijkheid wordt.

Inschrijven

Via onderstaand inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor Parque Rodenrijsch. Hier kunt u drie mogelijkheden aangeven voor welke kavel en woning u zich wilt inschrijven. Naast deze keuze vult u op het inschrijfformulier ook al uw persoonlijke gegevens in.

U kunt het inschrijvingsformulier ook downloaden als pdf. Wanneer u het formulier volledig heeft ingevuld, dan kunt u dit mailen naar info@lagerweij-fonk.nl of persoonlijk afgeven Lagerweij en Fonk Makelaars, aan de Bergweg-zuid 70 in Bergschenhoek.

Welkom thuis in Parque Rodenrijsch!

 Heeft u nog vragen?

Bel de makelaar
(09:00 - 17:30u)

Wij helpen u graag

Bel nu