Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Frank van Ierssel

Wie is Frank van Ierssel?

Als ontwerper bij Livingstone heb ik al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.

Stel een vraag aan Frank van Ierssel Maak een afspraak met Frank van Ierssel
Passie

Verre reizen maken is een echte passie van mij. Nieuwe landen en culturen ontdekken is ook meteen heel inspirerend. Daarnaast heeft Curaçao een bijzonder plekje in mijn hart. Elk voorjaar geniet ik hier samen met mijn vrouw van een zonnige vakantie.

Inspiratie

Naast het tuinieren klus ik graag aan uiteenlopende projecten. Nieuwe dingen maken en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Bijvoorbeeld aan mijn eigen woning of samen met een van mijn kinderen. Met veel plezier heb ik samen met Livingstone mijn eigen rietgedekte villa casco gebouwd en deze daarna in eigen beheer afgebouwd.

Meer over Frank van Ierssel

Ik ben een echt buitenmens. Ik houd van tuinieren en vind het leuk om groenten en fruit in onze moestuin te verbouwen. Door deze moestuin kan ik ook direct een andere hobby uitoefenen: uitgebreid koken in onze keuken.
Bekijk de ontwerpen van Frank van Ierssel