Maak een afspraak!

Over Marco Bakkers

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.

Passie

Mijn passies zijn architectuur en tekenen. Ik ben voortdurend bezig met het creëren van nieuwe mogelijkheden. Ook houd ik erg van reizen en dan met name naar landen in Azië. Het is prachtig om te zien hoe andere culturen leven, wonen en werken.

Inspiratie

Ik heb een aantal mooie reizen mogen maken door Azië. Hier heb ik erg genoten van de oude tempels die ik heb bezocht in Thailand en China. Maar ook moderne klassiekers in Europa, van bijvoorbeeld Le Corbusier en Mies van de Rohe, zijn inspirerend voor mij.

Meer over Marco Bakkers

Ik ben een familiemens en kan echt genieten van samen actief bezig zijn in de buitenlucht. Van samen een spelletje doen of samen barbecueën. Ook knutselen met de kinderen en wandelen met de hond zijn favoriete bezigheden. Daarnaast klus ik graag in onze woning, om zo ons perfecte droomhuis te creëren.

Ontwerpen van Marco Bakkers