Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

René Heuvelink

Wie is René Heuvelink?

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.

Stel een vraag aan René Heuvelink Maak een afspraak met René Heuvelink
Passie

Ik geniet ervan om samen met mijn opdrachtgever te ontdekken wat hun dromen zijn en zo hun nieuwe droomhuis te creëren. Door elkaar beter te leren kennen, begrijpen we wat cruciaal is voor de realisatie ervan. Via 3D-ontwerpen bereiken we stap voor stap het ideale plaatje. De creativiteit die nodig is om het unieke en persoonlijke ontwerp te vormen, waarbij de woning als een maatpak om de wensen van de opdrachtgever wordt gevormd, is wat architectuur zo prachtig maakt.

Inspiratie

Stedentrips, zoals naar Valencia, inspireren me enorm. Bijvoorbeeld, het omleggen van een rivier creëerde daar een stadspark dat de stad doorkruist, eindigend in de prachtig vormgegeven gebouwen van Calatrava. Bjarke Ingels’ ideologie dient ook als inspiratiebron. Zijn benadering, waarbij BIG vanuit een analyse van de ontwerpuitdaging tot verrassende, vernieuwende, creatieve oplossingen komt, fascineert me. De kracht van zijn ideeën ligt in hun eenvoud, wat een waardevolle les is voor mijn eigen conceptontwikkeling

Meer over René Heuvelink

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Dat vormde voor mij de basis om architect te worden. Voor mijn studie architectuur ben ik vanuit de Achterhoek naar Eindhoven verhuisd. Nu woon ik samen met Malou en ons zoontje Ferre in Nuenen. Zaalvoetbal is een grote hobby van mij. Ook bezoeken we graag nieuwe steden.
Bekijk de ontwerpen van René Heuvelink